طرز تهیه خورش گردو اسفناج خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش گردو اسفناج
خورش گردو اسفناج یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گردو اسفناج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
مغز گردو | ۲۰۰ گرم |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
پیتز | ۱ عدد درشت |
رب انار | ¼ پیمانه |
آب غوره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش گردو اسفناج
مرحله اول
برای تهیه خورش گردو اسفناج خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه گوشت را می شوییم و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه ۱ لیتر آب به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را می گیریم.
مرحله چهارم
حالا حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد. در ادامه مغز گردو را آسیاب کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اسفناج ها را به خوبی می شوییم و به صورت درشت خرد می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه اسفناج را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. پس از اینکه گوشت پخت، اسفناج و رب انار را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم آب خورش کم شده و جا بیفتد. در آخر طعم خورش را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک، آبغوره و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در نهایت خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- reyhoon_golii