آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه مجلسی و خوشمزه

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه سالاد الویه سالاد الویه یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که به عنوان یک غذای سرد و …

طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ کتلت گوشت بدون تخم مرغ یکی از انواع رسپی های متعدد کتلت است که همانطور که …

طرز تهیه کالباس خانگی به روش بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه کالباس خانگی به روش بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه کالباس خانگی کالباس مرغ یکی از فراورده های گوشت مرغ است که می توانیم از آن در تهیه انواع غذاهای فست …

طرز تهیه پفک سیب زمینی

طرز تهیه پفک چی توز طرز تهیه پفک خانگی با سیب زمینی و نشاسته ذرت پفک سیب زمینی بدون نشاسته ذرت طرز تهیه پفک حلقه ای طرز تهیه پفک خانگی بدون پنیر طرز تهیه پفک بدون نشاسته ذرت طرز تهیه پفک کارخانه ای فیلم پفک سیب زمینی

پفک سیب زمینی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پفک سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم پفک سیب زمینی
سیب زمینی۵۰۰ گرم
نشاسته ذرت۹۰ گرم
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پاپریکابه مقدار کافی
روغن سرخ کردنبه مقدار کافی

طرز تهیه پفک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پفک سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس به همراه ۳ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

برای پخت سیب زمینی ها حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را می گیریم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه نشاسته ذرت را به همراه روغن مایع و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

باید مواد را به خوبی ورز دهیم تا بافت شان کاملا یکدست و منسجم شود. در ادامه روی سطح کار یک کیسه پلاستیکی پهن می کنیم، سپس خمیر را روی آن قرار داده و روی خمیر هم یک کیسه دیگر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به وسیله وردنه خمیر را با قطر کمتر از نیم سانتی متر باز می کنیم. در ادامه با کاتر دلخواه خمیر را قالب می زنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که پفک ها در روغن شناور باشند.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، خمیرها را داخل روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شده و پف کنند. در نهایت روغن اضافی پفک ها را با دستمال حوله ای می گیریم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.