طرز تهیه ناگت مرغ سوخاری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ناگت مرغ سوخاری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ناگت مرغ سوخاری ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و حاضری محسوب می شود که می توانیم آنرا به صورت فوری …

طرز تهیه آش عدس به روش سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش عدس به روش سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش عدس آش عدس یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه حلوای ترکیه ای خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوای ترکیه ای خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوای ترکیه ای حلوای ترکیه ای یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه چیپس

طرز تهیه چیپس مزمز , چیپس فلفلی , چیپس سرکه ای خانگی , چیپس در فر , چیپس خانگی با بکینگ پودر , xvc jidi  d s

چیپس سیب زمینی یکی از میان وعده ها و تنقلات بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم چیپس
سیب زمینی۲ عدد درشت
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی
مواد لازم سس مخصوص
ماست چکیده۶ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
نعنا و اویشن خشکبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه چیپس سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه چیپس بازاری ابتدا پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس به صورت ورقه ای نازک از قسمت طول سیب زمینی ها برش می زنیم و داخل آب سرد می ریزیم. اگر نمی توانید با دست برش بزنید از رنده چیپس کن استفاده کنید.

مرحله دوم

حدود ۳۰ دقیقه سیب زمینی ها را در آب یخ قرار می دهیم تا نشاسته موجود در سیب زمینی ها خارج شود. در صورتی که می خواهید چیپس شما خیلی ترد و پفکی شود می توانید یک قاشق چایخوری بکینگ پودر داخل آب سرد بریزید.

مرحله سوم

پس از ۳۰ دقیقه سیب زمینی ها را از آب سرد خارج می کنیم و به صوتر مرتب روی دستمال حوله ای می چینیم تا آب اضافی موجود در سیب زمینی ها به طور کامل گرفته شود. در ادامه در یک ظرف گود به حدی روغن می ریزیم که چیپس ها در روغن شناور باشند.

مرحله چهارم

پس از اینکه روغن داغ شد سیب زمینی ها را داخل روغن داغ می ریزیم و زیر و رو می کنیم تا به صورت یکدست سرخ شوند. زمانی که سیب زمینی ها طلایی شد آنها را روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا روغن اضافی شان خارج شود سپس با سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت چیپس

چیپس سرکه نمکی

برای اینکه چیپسی با طعم سرکه ای داشته باشیم، زمانی که سیب زمینی ها را در کایه آب یخ قرار می دهیم، ۲ قاشق غذاخوری سرکه به همراه کمی نمک به کاسه اضافه کرده و با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم. با این روش پس از سرخ کردن چیپس ما طعم سرکه را خواهد گرفت.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 مرداد 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام ali.mahdis121
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.