طرز تهیه چیپس سرکه ای

طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی بدون بیکینگ پودر طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی در فر طرز تهیه چیپس سرکه ای با مایکروفر طرز تهیه چی پلت سرکه ای طرز تهیه چیپس سرکه ای چی توز فیلم طرز تهیه چیپس سرکه ای طرز تهیه چیپس خانگی طرز تهیه چیپس سرکه ای آشپزخانه کوچک من

چیپس سرکه ای یکی از انواع چیپس های خوشمزه و بسیار پرطرفدار بین المللی است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیپس سرکه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم چیپس سرکه ای
سیب زمینی۵ عدد
سرکه۱ لیوان
نمک۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
آب، یخ و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه چیپس سرکه ای

مرحله اول

برای تهیه چیپس سرکه نمکی ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به وسیله پوست کن به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم. در صورتی که پوست کن در دسترس نداشته باشیم، می توانیم با یک کارد تیز این کار را انجام دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی شان به طور کامل از بین برود. در ادامه یک کاسه بزرگ را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس مقداری یخ به همراه نمک، سرکه و بکینگ پودر به آب اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد درون کاسه را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سیب زمینی های ورقه ای را درون آب یخ می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آب مانند تا به خوبی طعم مواد را جذب کنند.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه سیب زمینی ها را از آب یخ خارج می کنیم و روی یک دستمال تمیز می چینیم تا به طور کامل خشک شوند و آب اضافی شان گرفته شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که سیب زمینی ها در هنگام سرخ شدن، در روغن شناور باشند. در ادامه سیب زمینی ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج می کنیم و درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در نهایت چیپس ها را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.