طرز تهیه خورش سیب خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش سیب خوشمزه
خورش سیب یکی از انواع خورش های قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش سیب خوشمزه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۴۰۰ گرم |
لپه | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب | ۴ عدد متوسط |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش سیب خوشمزه
مرحله اول
برای تهیه خورش سیب درختی ابتدا لپه را از چند ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد تا نفخ اش به طور کامل گرفته شود. در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن مایع به یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و پیاز را چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ داده و سبک شود.
مرحله سوم
حالا گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت تکه های کوچک قورمه ای خرد می کنیم و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس گوشت را هم به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و رنگش تغییر کند.
مرحله چهارم
در این مرحله لپه را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و طعم خامی اش از بین برود.
مرحله پنجم
حالا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش امد، کف های روی سطح آب را جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه حرارت را کم کرده تا گوشت و لپه به مدت یک ساعت بپزند.
مرحله ششم
در همین حین سیب ها را پوست گرفته و به صورت درست خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه آب سرد قرار می دهیم تا سیاه نشوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در حین داغ شدن روغن، سیب های خرد شده را از آب خارج کرده و با دستمال خشک می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه سیب های سرخ شده را کنار می گذاریم.
مرحله هشتم
پس از اینکه لپه و گوشت به طور کامل پختند، سیب سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، به همراه شکر و آب لیمو اضافه کرده و اجازه می دهیم آب خورش کم شود و به روغن بیفتد.
مرحله نهم
در صورت تمایل برای رنگ بهتر خورش، می توانیم کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنیم. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس به همراه برنج سرو می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ ایده جذاب دستبند طلای مینیمال و جذاب؛ ساده ولی فوقالعاده شیک
- شلف دیواری لیوینگ روم با طراحیهای مدرن؛ ۱۵ مدل جذاب و زیبا برای هر خانه
- گلدانهای مینیمال مشکی؛ ۱۵ مدل خاص و شیک برای دکوراسیون مدرن
- ۱۵ مدل شیک گوشواره طلای مینیمال با مروارید؛ ساده ولی چشمنواز
- ۱۵ مدل گلوبند طلا قلبی شیک و خاص؛ طراحیهای منحصر به فرد و زیبا برای شما
- ۱۵ مدل شلف دیواری مینیمال چوبی؛ ایدههای خلاقانه و شیک برای دکور منزل
- منبع :
- noshinkeshavarz