طرز تهیه حلوای هویج

حلوای هویج , طرز تهیه حلوای هویج با آرد گندم با عسل با آرد برنج رنده شده خوشمزه ترین حلوای هویج ارومیه فیلم آموزش حلوای هویج سنتی

حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی، برخی مواقع به عنوان دسر یا در برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. حلوای هویج یکی دیگر از انواع حلوا است که طعمی عالی و عطری بی نظیر دارد. این حلوا مانند حلوای کدو حلوایی ظاهر خوش رنگی دارد و به علاوه خواص حلوای هویج با وجود هویج و شیر و آرد برشته شده، بسیار بالاست. این حلوا را می توان برای میان وعده، دسر یا ماه رمضان تهیه و سرو نمود و از خواص بی نظیر آن استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم حلوای هویج
هویج۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده۳ قاشق غذا خوری
گلابنصف پیمانه
کره۴۰ گرم
شیرنصف پیمانه
آرد شیرینی پزی۱پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
هل ساییده شدهیک چهارم قاشق چای خوری
شکر۱ پیمانه

طرز تهیه حلوای هویج

مرحله اول

برای تهیه حلوای خوشمزه با هویج در ابتدای کار، هویج ها را شسته و خرد می کنیم. سپس درون یک قابلمه می ریزیم. شیر را هم به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا هویج ها بپزد و نرم شود.

مرحله دوم

سپس هویج را از تابه خارج کرده و با دو قاشق از همان شیر، درون میکسر می ریزیم و کاملا پوره می کنیم. هویج پوره شده را همراه با شکر، هل و گلاب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در شهد هویج حل شود.

مرحله سوم

سپس از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. یک تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس آرد را داخل ماهیتابه می ریزیم و با حرارت خیلی کم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد برود و کمی رنگ آن تغییر کند.

مرحله چهارم

در این مرحله مدام باید آرد را هم بزنیم تا به خوبی تفت بخورد. بعد از ۳۰ دقیقه، که آرد با حرارت ملایم تفت داده شد، بوی آرد تغییر می کند و شروع به تغییر رنگ می کند. زمانی که یک درجه تیره تر شد، آرد آماده است.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که نباید بیشتر از این تغییر رنگ پیدا کند. زیرا حلوای هویج تیره نیست. بعد از تفت خوردن آرد، آن را دو بار الک کرده و به تابه بر می گردانیم. روغن و کره را به آن اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم.

مرحله ششم

زمانی که ترکیب آرد و روغن داغ شد و شروع به جوشیدن کرد، شهد هویج را به آن اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا بافت حلوا کاملا یکدست و منسجم شود. در همین مرحله زعفران دم کرده را هم اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

مجددا حلوا را به صورت مرتب هم می زنیم تا حلوا شکل بگیرد. حلوا که شکل گرفت و از تابه جدا شد و حالت گهواره ای به خود گرفت، حلوا را به شکل دلخواه فرم داده و در ظرف سرو می ریزیم و آن را با خلال بادام و پسته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 شهریور 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.