طرز تهیه ته چین قورمه سبزی

طرز تهیه ته چین قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی در فر و روی گاز

ته چین قورمه سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که می تواند یک انتخاب مناسب برای عاشقان خورش قورمه سبزی باشد.

همچنین ببینید : طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
قورمه سبزی غلیظبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقدار کافی

دستور پخت ته چین قورمه سبزی

مرحله اول

برنج را ابتدا در ظرفی پر از آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه خیس بخورد.بعد در قابلمه ای تا نیمه آن آب می ریزیم و کمی نمک و روغن داخل آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را می شوییم و آب کاسه را خالی می کنیم و برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا ۷ دقیقه برنج در آب بجوشد.بعد یک عدد از برنج را لای دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج نرم بود ولی مغز برنج کمی سفت بود زمانی است که باید برنج را آبکش کنیم.

مرحله سوم

برنج را آبکش می کنیم و زعفران را پودر می کنیم و روی ماست می ریزیم و هم می زنیم تا سردی و آب موجود در ماست باعث رنگ انداختن بیشتر زعفران شود.تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ می شکنیم و خوب هم می زنیم و ترکیب ماست و زعفران را به تخم مرغ اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

مرحله چهارم

سپس خوب هم می زنیم تا یکدست شوند و بعد برنج آبکش شده را به مواد می افزاییم و آرام مخلوط می کنیم تا برنج نیز کاملا با مواد آغشته شود. سپس دقت کنید که حتما خورشت قورمه سبزی سفت باشد. (اگر آبدار و شل است روی حرارت بگذارید تا سفت شود)

مرحله پنجم

در این مرحله  از قابلمه نسوز استفاده می کنیم و کف و بقل آن را با قلمو کاملا چرب می کنیم و نصف بیشتر مایه ته چین را در کف قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق روی ته چین را صاف می کنیم و کمی فشرده می کنیم و قورمه سبزی را روی مایه ته چین به صورت پخش می ریزیم و باقی مایه ته چین را روی آن می ریزیم.

مرحله ششم

مجددا با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و کمی فشرده می کنیم و درب قایلمه را می گذاریم و ترجیحا روی شعله ،شعله پخش کن قرار می دهیم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم و حرارت را بسیار ملایم می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم تا ته چین قورمه سبزی آماده شود و نوش جان کنید.

همچنین ببینید : طرز تهیه ته چین تک نفره

نکات پخت ته چین قورمه سبزی

غلیظ شدن قورمه سبزی

قورمه سبزی که باید در پخت ته چین قورمه سبزی استفاده شود حتما باید بدون آب باشد. برای این منظور قورمه سبزی را در یک قابلمه مناسب روی حرارت زیاد قرار دهید و خوب تفت دهید تا آب اضافی آن به طور کامل تبخیر شود. این کار از وا رفتن ته چین جلوگیری می کند.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.