طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی

طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی در فر روی گاز فینگرفود

ته چین یکی از انواع غذاهای مجلسی و شناخته شده ایرانی است که کمتر کسی را می توانید بیابید که این غذا را دوست نداشته باشد. در این آموزش آشپزی روش پخت ته چین را به صورت فینگرفود برای شما اماده کرده ایم ، در ادامه با ما همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

مواد لازم برای ۱۲ عدد قالب کوچک
برنج۴ پیمانه
سینه مرغ۲ عدد
تخم مرغ۶ عدد
ماست خامه ای۲ لیوان
کره۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۵ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
زرشکبرای تزیین
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت ته چین تک نفره

مرحله اول

ابتدا در قابلمه ای تا یک سوم آن آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.یک عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت برش می زنیم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود پیازهای برش داده را همراه با کمی زردچوبه به آب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سینه های مرغ را نیز اضافه می کنیم و درب قابلمه را مجددا می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه کاملا سینه های مرغ پخته شوند.بهتر است برنج را از ۳۰ دقیقه قبل در ظرف آب و کمی نمک خیس کنیم.

مرحله سوم

در قابلمه ای تا نیمه آن آب می ریزیم و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.برنج را می شوییم آب آن را خالی می کنیم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را به آن می افزاییم و یک مرتبه هم می زنیم و دیگر اجازه می دهیم تا برنج باز و مغز ان نیز پخته شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه ته چین قورمه سبزی

مرحله چهارم

سپس یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم اگر مغز آن نیز نرم بود برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.سینه های مرغ را از روی حرارت بر می داریم و در صافی قرار می دهیم و صبر می کنیم تا خنک شوند و بعد روی تهته آشپزخانه ان ها را ریش ریش می کنیم.

مرحله پنجم

تخم مرغ را به صورتی می شکنیم که سفیده و زرده ها تا جای ممکن کاملا از هم جدا شوند و هر کدام را در کاسه ای مجزا می ریزیم و سفیده ها را کنار می گذاریم و زرده ها را با همزن برقی خوب یکدست می کنیم و کره را در تابه ای کوچک می ریزیم.

مرحله ششم

حالا تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم تا ذوب شود و به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و ماست خامه ای و زعفران دم کرده را نیز به آن ها می افزاییم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را نیز به مواد می افزاییم و خوب مواد را زیر رو می کنیم تا همگی دانه های برنج به مواد آغشته شود.

مرحله هفتم

فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه زودتر گرم شود. پس از تهیه مایع ته چین داخل قالب های مافین را با روغن کاملا چرب می کنیم و تا نصف هر قالب برنج زعفرانی می ریزیم و با قاشق کمی آن را فشرده می کنیم و بعد روی آن کمی مرغ ریش شده می ریزیم.

مرحله هشتم

بعد مجددا روی مرغ ها برنج زعفرانی می ریزیم و با کف قاشق سطح برنج زعفرانی را کمی فشرده و صاف می کنیم.همگی مافین ها را به همین شکل با ته چین پر می کنیم و بعد قالب را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ الی ۵۰ دقیقه (بستگی به نوع فر شما دارد)ته چین ها آماده شوند.

مرحله نهم

ته چین های آماده شده را از فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و از داخل قالب خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و روی آن ها را با کمی زرشک و خلال پسته تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

نکات ته چین تک نفره

چسبیدن ته چین به ظرف

در تهیه ته چین تک نفره یکی از نکاتی مهمی که باید رعایت شود این است که حتما تمام ظرف ها را با کمی روغن چرب کنید تا هنگام اماده شدن ته چین ها با مشکل روبرو نشوید. این کار باعث می شود که اطراف ته چین ها به ظرف نچسبد و پس از اماده شدن به راحتی جدا شوند.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.