طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه گراتن مرغ گراتن یا گراتین، نوعی غذای فرانسوی است. در واقع گراتن به نوعی تکنیک آشپزی اشاره دارد که در آن …

طرز تهیه سالاد تبوله اصل عربی لبنانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد تبوله اصل عربی لبنانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان …

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ بورک گوشت یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالتا متعلق به …

طرز تهیه کوکوی کاهو

کوکوی کاهو , طرز تهیه کوکوی کاهو , دستور پخت کوکوی کاهو خوشمزه

کوکوی کاهو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که طعم آن شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی کاهو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کاهو۱ عدد کوچک
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۲ تا ۳ عدد
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پودر پیاز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
آرد نخودچی۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زرشک (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکوی کاهو

مرحله اول

برای تهیه کوکوی کاهو ابتدا کاهو را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه سیب زمینی و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی شان گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز و سیب زمینی رنده شده را به همراه تخم مرغ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم. در صورت تمایل مقداری زرشک و مغز گردو خرد شده نیز می توانیم اضافه کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند. پس از اینکه مواد را ترکیب کردیم، اگر دیدیم که مایه کوکو شُل است، آرد نخودچی را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه کوکو منسجم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به صورت یک جا درون تابه می ریزیم، سپس با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم.

مرحله پنجم

حالا درب تابه را می گذاریم تا یک سمت کوکو به خوبی سرخ شود، سپس کوکو را به ۴ یا قسمت تقسیم می کنیم تا به راحتی بتوانیم آنرا بر گردانیم. در ادامه تکه های کوکو را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه دو سمت کوکوها سرخ شد، آنها را از تابه خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در ادامه مقداری گوجه فرنگی و خیارشور خرد می کنیم، سپس کوکو را به همراه مخلفات و نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.