طرز تهیه کوکو بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو بادمجان
کوکو بادمجان از غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو بادمجان در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ تا ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پودر سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
سبزی معطر خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکو بادمجان
مرحله اول
برای تهیه کوکوی بادمجان مجلسی ابتدا در یک کاسه بزرگ مقداری آب و ۱ قاشق نمک می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا نمک به طور کامل درون آب حل شود، سپس بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت درشت خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله بادمجان ها را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون آب نمک قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله سوم
حالا بادمجان ها را رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز و سیر را هم با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را می گیریم. در ادامه سیر و پیاز را هم به کاسه حاوی بادمجان می افزاییم.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ ها را می شکنیم و به همراه سبزی خشک معطر و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا مایه کوکو کاملا یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم
در صورت نیاز آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا مایه کوکو حالت شل و آبکی نداشته باشد. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به تابه اضافه می کنیم و با پشت قاشق آنرا به صورت یکدست با قطر یکسان در تابه پخش می کنیم. حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم یک سمت کوکو سرخ شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه یک سمت کوکو به خوبی سرخ شد، آنرا به چند قسمت تقسیم می کنیم تا راحت تر بتوانیم بر گردانیم. در ادامه تکه های کوکو را بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.
مرحله هشتم
در این مرحله تکه های کوکوی بادمجان را در ظرف مورد نظرمان می چینیم. در پایان مقداری گوجه فرنگی، خیارشور و سبزیجات دلخواه خود را خرد می کنیم و در کنار کوکو قرار می دهیم. در نهایت کوکو را به همراه نان سرو می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- انگشتر کیوت دخترونه؛ با این انگشتر همیشه شیک و برازنده به نظر میرسی!
- پالتو جدید باکلاس زنانه در ۱۵ طرح خاص؛ بهترین ایدهها برای استایل گرم و جذاب
- طرز تهیه آش لخشک خوشمزه و سنتی به روش مشهدی + نکات مهم
- تابلو دکوراتیو مدرن؛ این تابلوها خونت رو از همیشه قشنگتر میکنن
- نگاهی به ۱۵ مدل لباس مجلسی بلند کلوش زیبا برای مهمانیهای رسمی و خاص
- منبع :
- shari_banoo