طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه حلوای شیر خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله
طرز تهیه حلوای شیر حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به …
طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه سماق پلو این پلو اصالتا اردبیلی است و مخصوص شهر نمین می باشد. سماق آذربایجان بسیار خوشرنگ و ترش است و …
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی
مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر کالری بین المللی است که نسبت به ذائقه خود می توانید آنرا با ادویه ها و چاشنی های بسیار متنوعی درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی، ابتدا مجموعهای از ادویهها مانند پودر سیر، پودر پیاز، فلفلها، آویشن، زردچوبه و نمک را در کاسهای مخلوط کرده و با دو لیوان آب ترکیب میسازیم. قطعات مرغ به این محلول اضافه شده و برای چهار ساعت در یخچال میرود تا کاملاً طعمدار شود.
پس از آن، با استفاده از آرد گندم و آب یخ، مرغها را پولکی و آمادهی سرخ کردن میکنیم. در ظرفی عمیق، روغن مخصوص سرخکردنی را گرم میکنیم، قطعات مرغ را در آن سرخ کرده و پس از دستیابی به رنگ طلایی، روغن اضافی آنها را میگیریم.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
کتف و ران کوچک مرغ | ۸ عدد |
آرد گندم | ۲ لیوان |
آب | ۴ لیوان |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار کافی |
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی
مرحله ۱: تهیه مخلوط ادویهها
برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی ابتدا نصف پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه و نمک را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۲ لیوان آب را اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله ۲: مرینیت کردن گوشت مرغ
در این مرحله تکه های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم، سپس درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم ادویه ها را به طور کامل جذب کند و طعم دار شود.
مرحله ۳: آمادهسازی آرد و آب یخ
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس آرد گندم را داخل یک ظرف جادار می ریزیم. در ادامه در یک کاسه دیگر ۲ لیوان آب یخ می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.
مرحله ۴: گرم کردن روغن برای سرخ کردن
در این مرحله در یک ظرف گود به اندازه ای روغن می ریزیم که مرغ ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی باستفاده کنیم، چون خیلی کم جذب مرغ سوخاری می شود و باعث تردتر شدن آن می شود.
مرحله ۵: تنظیم حرارت زیر روغن
ضمن اینکه در پایان می توانیم روغن سرخ کردنی را صاف کنیم و برای غذاهای دیگر استفاده کنیم. حالا ظرف حاوی روغن را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شده و به نقطه جوش برسد.
مرحله ۶: آمادهسازی قطعات مرغ برای سرخ کردن
اگر روغن به خوبی داغ نشود، مرغ ها به خوبی پف نمی کنند. ضمن اینکه حرارت زیر روغن باید کم باشد تا مرغ ها مغز پخت شوند. در حین داغ شدن روغن تکه های مرغ را درون آرد می ریزیم و مانند شستن لباس می سابیم.
مرحله ۷: پولکی کردن سطح تکههای مرغ
وقتی به خوبی آغشته به آرد شدند، آنها را از آرد خارج می کنیم و داخل آب می اندازیم. چند بار این کار را انجام می دهیم تا روی گوشت مرغ حالتی پولکی از لایه آرد ایجاد شود، سپس درون روغن داغ می اندازیم و سرخ می کنیم.
مرحله ۸: نکاتی برای اندازه گوشت مرغ
نکته دیگری که باید ذکر شود، این این است که ما در این آموزش از تکه های کوچک مرغ استفاده کرده ایم که با سرخ شدن در روغن کاملا مغز پخت می شوند. اگر بخواهیم از تکه های بزرگ مثل سینه مرغ کامل استفاده کنیم، باید قبلا آنرا آبپز کنیم.
مرحله ۹: تهیه و سرو نهایی مرغ سوخاری
پس از اینکه تکه های گوشت مرغ به خوبی سرخ شدند و رنگ شان طلایی شد، آنها را روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای یا درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان مرغ سوخاری را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- dey_fried_chicken