طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین مرغ ته چین مرغ یکی از غذاهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بیشتر برای مهمانی ها و …

طرز تهیه عدسی صبحانه خوشمزه و سالم به روش جنوبی

طرز تهیه عدسی صبحانه خوشمزه و سالم به روش جنوبی

طرز تهیه عدسی عدسی یکی از صبحانه های معروف و سنتی ایرانی است که خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد، برای مشاهده این …

طرز تهیه کباب لقمه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه کباب لقمه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه کباب لقمه همانطور که مطمئنا می دانید کباب لقمه دو مدل مختلف دارد، مدل اول همان کباب کوبیده است که با …

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری طرز تهیه مرغ سوخاری با ارد گندم طرز تهیه مرغ سوخاری با جو پرک طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر طرز تهیه مرغ سوخاری در فر طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر کالری بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کتف و ران کوچک مرغ۸ عدد
آرد گندم۲ لیوان
آب۴ لیوان
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

مرحله اول

برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی ابتدا نصف پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه و نمک را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۲ لیوان آب را اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله تکه های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم، سپس درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم ادویه ها را به طور کامل جذب کند و طعم دار شود.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس آرد گندم را داخل یک ظرف جادار می ریزیم. در ادامه در یک کاسه دیگر ۲ لیوان آب یخ می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله در یک ظرف گود به اندازه ای روغن می ریزیم که مرغ ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی باستفاده کنیم، چون خیلی کم جذب مرغ سوخاری می شود و باعث تردتر شدن آن می شود.

مرحله پنجم

ضمن اینکه در پایان می توانیم روغن سرخ کردنی را صاف کنیم و برای غذاهای دیگر استفاده کنیم. حالا ظرف حاوی روغن را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شده و به نقطه جوش برسد.

مرحله ششم

اگر روغن به خوبی داغ نشود، مرغ ها به خوبی پف نمی کنند. ضمن اینکه حرارت زیر روغن باید کم باشد تا مرغ ها مغز پخت شوند. در حین داغ شدن روغن تکه های مرغ را درون آرد می ریزیم و مانند شستن لباس می سابیم.

مرحله هفتم

وقتی به خوبی آغشته به آرد شدند، آنها را از آرد خارج می کنیم و داخل آب می اندازیم. چند بار این کار را انجام می دهیم تا روی گوشت مرغ حالتی پولکی از لایه آرد ایجاد شود، سپس درون روغن داغ می اندازیم و سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

نکته دیگری که باید ذکر شود، این این است که ما در این آموزش از تکه های کوچک مرغ استفاده کرده ایم که با سرخ شدن در روغن کاملا مغز پخت می شوند. اگر بخواهیم از تکه های بزرگ مثل سینه مرغ کامل استفاده کنیم، باید قبلا آنرا آبپز کنیم.

مرحله نهم

پس از اینکه تکه های گوشت مرغ به خوبی سرخ شدند و رنگ شان طلایی شد، آنها را روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای یا درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان مرغ سوخاری را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.