طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه پیاز سوخاری
پیاز سوخاری یکی از سوخاری بسیار خوشمزه و جدید بین المللی است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
پودر سوخاری | ۱ پیمانه |
آب گازدار یا ماءالشعیر | ۱ پیمانه |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار کافی |
طرز تهیه پیاز سوخاری
مرحله اول
برای تهیه پیاز سوخاری ابتدا یک پیمانه از آرد را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر سیر را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله آب گازدار یا ماءالشعیر بدون طعم را اضافه می کنیم، سپس با همزن مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه باقیمانده آرد را داخل یک کاسه می ریزیم و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
پودر سوخاری را هم درون یک کاسه جداگانه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. در ادامه پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم. توجه داشته باشید که پیازها را نباید خیلی نازک برش بزنیم و حداقل باید عرض شان نیم سانتی متر باشد.
مرحله چهارم
در این مرحله پیازهای حلقه ای را ابتدا درون آرد ساده می غلطانیم تا کاملا به آرد آغشته شوند، سپس درون ترکیب آرد و ماءالشعیر می اندازیم و بلافاصله در پودر سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل با پودر سوخاری پوشش داده شوند.
مرحله پنجم
به همین ترتیب تمام پیازها را آماده می کنیم و درون یک سینی می چینیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که پیازها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
مرحله ششم
حرارت زیر تابه باید خیلی کم باشد، اما باید اجازه دهیم روغن به طور کامل داغ شود تا پیازها به خوبی پفکی شوند. در ادامه پیازها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم یک سمت شان به خوبی طلایی شود.
مرحله هفتم
در این مرحله پیازها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود، سپس از روغن خارج کرده و درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود.
مرحله هشتم
اگر بخواهیم پیاز سوخاری ما، مانند رستوران ها و فست فودها خشک و کریپسی شود، باید حتما روغن اضافی آنرا به طور کامل بگیریم. در پایان پیازها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- milavehfoods