آموزش طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی و خاص مرحله به مرحله

آموزش طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی و خاص مرحله به مرحله

طرز تهیه کشک و بادمجان کشک و بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به دلیل محبوبیت …

طرز تهیه خورش مسما کدو سبز خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مسما کدو سبز خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مسما کدو سبز خورش کدو سبز را بسیاری با نام کدو مسما می‌شناسند. یکی از خورش‌های ساده و اصیل ایرانی، …

طرز تهیه چلو گوشت مخصوص رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه چلو گوشت مخصوص رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه چلو گوشت برای خلق طعم های شگفت انگیز و به یادماندنی، همیشه نیاز نیست تا از مواد اولیه زیادی استفاده کنید. …

طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری کبابی فیلم طرز تهیه قارچ سوخاری فیلم طرز تهیه قارچ سوخاری تو خونه قارچ سوخاری ساده طرز تهیه قارچ سوخاری با خمیر بنیه طرز تهیه قارچ سوخاری با چیپس طرز تهیه قارچ سوخاری و پیاز سوخاری طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

شاید شنیدن عبارت فست‌فود سالم کمی برایتان عجیب باشد! اما می‌شود گفت که قارچ سوخاری، درصورتی‌که با روغن سالم تهیه شود بسیار سالم و مقوی است. قارچ سوخاری را می‌توانید علاوه بر پیش‌غذا، در میان وعده‌ها و یا به‌عنوان یک شام سبک میل کنید. در رستوران‌ها، برای تهیه انواع سوخاری از سرخ‌کن‌های بزرگ استفاده می‌کنند، اما اگر در خانه سرخ‌کن هم نداشته باشید، با رعایت یک سری نکات، می‌توانید قارچ سوخاری لذیذی تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ سوخاری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر 
قارچ۳۰۰ گرم
تخم‌مرغ۲ عدد
پودر سوخاری۱ فنجان
آرد۱ فنجان
پاپریکا½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل½ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
آویشن½ قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری

مرحله اول

برای درست‌کردن قارچ سوخاری بهتر است از قارچ دکمه‌ای بسته‌بندی استفاده کنید، چون تمام قارچ‌ها یک اندازه هستند و آلودگی و گردوخاک کمتری دارند. اگر قارچ شما کاملاً تمیز باشد می‌توانید فقط با یک‌پارچه نمدار آن را پاک کنید.

مرحله دوم

درصورتی‌که نیاز به شستشوی قارچ داشتید، آن‌ها را در آبکش ریخته و رویش آب سرد بریزید. به این نکته مهم دقت کنید که قارچ را نباید بیش از ۳۰ ثانیه در آب شستشو داد. حتماً با انگشتانتان روی قارچ بکشید تا کاملاً تمیز شود.

مرحله سوم

دقت کنید هرچه آب کمتری به قارچ بزنید طعم آن خوشمزه تر خواهد بود. قارچ‌ها را به‌آرامی پاک کرده و آن‌ها را روی یک حولهٔ کاغذی پهن کنید تا آب اضافی قارچ گرفته شود. اگر آب اضافی درون قارچ باقی بماند موقع سرخ کردن آبکی خواهند بود.

مرحله چهارم

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و مقداری نمک به آن اضافه کرده و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده کاملاً با هم مخلوط شود. آرد را در یک ظرف گود بزرگ بریزید. نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا و پودر سیر را به‌خوبی با آرد مخلوط کنید.

مرحله پنجم

قارچ‌ها یکی‌یکی در تخم‌مرغ بغلتانید و سپس آن را داخل آرد فرو کنید. یک‌بار دیگر آن را داخل تخم‌مرغ زده و در نهایت آن را کاملاً به پودر سوخاری آغشته کنید. اگر از آرد سوخاری درشت استفاده کنید قارچ‌ها ظاهری بهتر خواهند داشت.

مرحله ششم

در این مرحله قابلمه یا تابه گودی را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید ظرف داغ شود و سپس به آن روغن اضافه کنید. حتماً از روغن سرخ‌کردنی مرغوب استفاده کنید تا باعث جذب کمتر روغن به قارچ های سرخ شده شود.

مرحله هفتم

اگر از سرخ‌کن استفاده می‌کنید حتماً از قبل ظرف سرخ‌کن را با دقت و با آب گرم بشویید تا هیچ روغن قدیمی روی آن نباشد. در ادامه قارچ‌ها را به‌ آرامی داخل روغن داغ بریزید. دقت کنید که باید حرارت روغن، متوسط روبه‌بالا باشد.

مرحله هشتم

در غیر این صورت مواد روی قارچ از آن جدا می‌شود. در ریختن قارچ‌ها به درون قابلمه عجله نکنید. اگر تعداد زیادی قارچ را در روغن بریزید، ممکن است روی‌هم چسبیده و خوب سرخ نشوند. قارچ‌ها را با دقت در روغن بغلتانید تا به شکل کامل سرخ شود.

مرحله نهم

بعد از اینکه قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را به آرامی از روغن خارج کرده و با فاصله بر روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود . در پایان قارچ‌ها را در ظرف مناسب ریخته و با سس قرمز سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.