طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ آلبالو پلو با مرغ یکی انوع غذاهای خوشمزه ایرانی است که معمولا طعم آن شیرین یا ملس …
طرز تهیه والک پلو ساده به روش تهرانی مرحله به مرحله
طرز تهیه والک پلو والک پلو از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه قارچ سوخاری
شاید شنیدن عبارت فستفود سالم کمی برایتان عجیب باشد! اما میشود گفت که قارچ سوخاری، درصورتیکه با روغن سالم تهیه شود بسیار سالم و مقوی است. قارچ سوخاری را میتوانید علاوه بر پیشغذا، در میان وعدهها و یا بهعنوان یک شام سبک میل کنید. در رستورانها، برای تهیه انواع سوخاری از سرخکنهای بزرگ استفاده میکنند، اما اگر در خانه سرخکن هم نداشته باشید، با رعایت یک سری نکات، میتوانید قارچ سوخاری لذیذی تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ سوخاری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
تخممرغ | ۲ عدد |
پودر سوخاری | ۱ فنجان |
آرد | ۱ فنجان |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | ½ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار لازم |
طرز تهیه قارچ سوخاری
مرحله اول
برای درستکردن قارچ سوخاری بهتر است از قارچ دکمهای بستهبندی استفاده کنید، چون تمام قارچها یک اندازه هستند و آلودگی و گردوخاک کمتری دارند. اگر قارچ شما کاملاً تمیز باشد میتوانید فقط با یکپارچه نمدار آن را پاک کنید.
مرحله دوم
درصورتیکه نیاز به شستشوی قارچ داشتید، آنها را در آبکش ریخته و رویش آب سرد بریزید. به این نکته مهم دقت کنید که قارچ را نباید بیش از ۳۰ ثانیه در آب شستشو داد. حتماً با انگشتانتان روی قارچ بکشید تا کاملاً تمیز شود.
مرحله سوم
دقت کنید هرچه آب کمتری به قارچ بزنید طعم آن خوشمزه تر خواهد بود. قارچها را بهآرامی پاک کرده و آنها را روی یک حولهٔ کاغذی پهن کنید تا آب اضافی قارچ گرفته شود. اگر آب اضافی درون قارچ باقی بماند موقع سرخ کردن آبکی خواهند بود.
مرحله چهارم
تخممرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و مقداری نمک به آن اضافه کرده و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده کاملاً با هم مخلوط شود. آرد را در یک ظرف گود بزرگ بریزید. نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا و پودر سیر را بهخوبی با آرد مخلوط کنید.
مرحله پنجم
قارچها یکییکی در تخممرغ بغلتانید و سپس آن را داخل آرد فرو کنید. یکبار دیگر آن را داخل تخممرغ زده و در نهایت آن را کاملاً به پودر سوخاری آغشته کنید. اگر از آرد سوخاری درشت استفاده کنید قارچها ظاهری بهتر خواهند داشت.
مرحله ششم
در این مرحله قابلمه یا تابه گودی را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید ظرف داغ شود و سپس به آن روغن اضافه کنید. حتماً از روغن سرخکردنی مرغوب استفاده کنید تا باعث جذب کمتر روغن به قارچ های سرخ شده شود.
مرحله هفتم
اگر از سرخکن استفاده میکنید حتماً از قبل ظرف سرخکن را با دقت و با آب گرم بشویید تا هیچ روغن قدیمی روی آن نباشد. در ادامه قارچها را به آرامی داخل روغن داغ بریزید. دقت کنید که باید حرارت روغن، متوسط روبهبالا باشد.
مرحله هشتم
در غیر این صورت مواد روی قارچ از آن جدا میشود. در ریختن قارچها به درون قابلمه عجله نکنید. اگر تعداد زیادی قارچ را در روغن بریزید، ممکن است رویهم چسبیده و خوب سرخ نشوند. قارچها را با دقت در روغن بغلتانید تا به شکل کامل سرخ شود.
مرحله نهم
بعد از اینکه قارچها سرخ شدند، آنها را به آرامی از روغن خارج کرده و با فاصله بر روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود . در پایان قارچها را در ظرف مناسب ریخته و با سس قرمز سرو کنید.
- منبع :
- fereshteh8405