طرز تهیه حلوا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
آموزش طرز تهیه شله زرد فوری و ساده خوشمزه مثل نذری
طرز تهیه شله زرد شله زرد یکی از انواع دسرهای سنتی ایرانی است که از ایام گذشته تا به حال مورد توجه ایرانیان …
طرز تهیه ارمنی پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه ارمنی پلو ارمنی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه سمبوسه عربی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سمبوسه عربی سمبوسه عربی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه عربی است که با ترکیبات متفاوتی درست می شود، برای …
طرز تهیه حلوا کدو حلوایی
حلوای کدو حلوایی یکی از انواع حلواهای بسیار خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای کدو حلوایی مجلسی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم حلوای کدو حلوایی | |
پوره کدو حلوایی | ۱٫۵ لیوان |
شکر | ۱٫۵ لیوان |
آب | ½ لیوان |
گلاب | ½ لیوان |
آرد گندم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه حلوا کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه حلوای کدو حلوایی مجلسی ابتدا پوره کدو حلوایی را باید آماده کنیم، برای این منظور یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
حالا کدو حلوایی را خرد می کنیم و درون یک آبکش فلزی قرار می دهیم. در ادامه آبکش فلزی را روی درب قابلمه قرار می دهیم تا کدو ها به صورت بخار پز پخته شوند. در صورتی که بخارپز داشته باشیم، می توانیم از آن نیز استفاده کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه کدوها به طور کامل پختند، پوست شان را جدا می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه با پشت چنگال کدوها را به طور کامل له می کنیم تا مانند پوره کاملا نرم و یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله یک و نیم لیوان از پوره کدو حلوایی را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرارمی دهیم و هر چند لحظه یک بار پوره کدو حلوایی را هم می زنیم تا آب آن به طور کامل کشیبده شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه آب کدو به طور کامل کشیده شد، شکر را به همراه زعفران دم کرده، گلاب و آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل درون آب حل شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به آرامی آرد را به مدت حدودا ۳۰ دقیقه تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود. پس از اینکه رنگ آرد تغییر کرد، روغن را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا آرد و روغن را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مخلوط پوره کدو حلوایی را به تابه اضافه می کنیم و با صبر و حوصله حلوا را هم می زنیم تا از دیواره های تابه جدا شده و در وسط تابه جمع شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه توانستیم حلوا را به صورت گهواره ای درون تابه حرکت دهیم، حلوای ما آماده است. در نهایت حلوا را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم. برای تزیین مجلسی تر می توانیم حلوا درون قیف بریزیم.
- منبع :
- atefeh.ghanbarei