طرز تهیه جوجه کباب در فر، برای یک شام راحت و خوشمزه

طرز تهیه جوجه کباب در فر

طرز تهیه جوجه کباب در فر

اگر دنبال یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای شام هستید، طرز تهیه جوجه کباب در فر رو امتحان کنید. این دستور با استفاده از موادی که توی هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شه، به راحتی قابل تهیه است و نتیجه‌ای خوش طعم و دلچسب رو به ارمغان می‌آورد. منتظر نمونید و این دستور پخت رو برای شام امشب خودتون امتحان کنید!

برای تهیه جوجه کباب در فر، ابتدا سینه مرغ رو به اندازه‌های دلخواه برش بزن و بعد از شستن تو آبکش بذار تا آبش بره. برای مرینیت، پیاز خلالی، ادویه گرم ماسالا، روغن زیتون، آب لیمو، سس مایونز و زعفران دم‌کرده رو با هم مخلوط کن و مرغ‌ها رو توش بنداز. بعد از اینکه خوب هم زدی، کاسه رو بپوشون و چند ساعتی تو یخچال استراحت بده. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کن، مرغ‌ها رو روی سینی بچین و بعد از یه ساعت پخت، برای طلایی شدن فویل رو بردار و گریل رو روشن کن. جوجه کباب‌هات حاضره، نوش جان!

مواد برای ۴ نفرمقدار
سینه مرغ خرد شده۱ کیلوگرم
پیاز خلال شده۲ عدد
ادویه گرم ماسالا۱/۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم
سیخ چوبی یا فلزیبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب در فر

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

برای شروع، سینه مرغ را به اندازه دلخواه برش بزنید و آن‌ها را خوب بشویید. سپس مرغ‌ها را داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. این کار کمک می‌کند تا مرینیت بهتر به مرغ بچسبد.

مرحله ۲: تهیه مرینیت

در یک کاسه بزرگ، پیاز خلال شده، ادویه گرم ماسالا، روغن زیتون، آب لیموترش، سس مایونز و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مرغ‌های آماده‌شده را به این ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه قسمت‌های مرغ با مرینیت آغشته شود.

مرحله ۳: استراحت مرغ

پس از مرینیت کردن مرغ، کاسه را با درپوش یا فویل بپوشانید و حداقل برای چند ساعت (ترجیحاً بیشتر) در یخچال قرار دهید. این استراحت به مرغ فرصت می‌دهد تا طعم‌ها را به خود جذب کند و نرم‌تر شود.

مرحله ۴: گرم کردن فر

قبل از پخت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا به‌خوبی گرم شود. این کار به پخت یکنواخت مرغ کمک می‌کند.

مرحله ۵: آماده‌سازی سیخ‌ها

مرغ‌های مزه‌دار شده را از یخچال خارج کنید و آن‌ها را روی سیخ‌های چوبی یا فلزی بکشید. در صورت تمایل می‌توانید بین قطعات مرغ، پیاز یا فلفل دلمه‌ای قرار دهید.

مرحله ۶: پخت در فر

سیخ‌های جوجه کباب را داخل سینی فر که قبلاً با کمی روغن زیتون چرب شده است، قرار دهید. سینی را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار خارج شود.

مرحله ۷: نظارت و تکمیل پخت

سینی را در فر قرار دهید و به مدت یک ساعت اجازه دهید جوجه کباب‌ها بپزند. برای اینکه جوجه‌ها طلایی و ترد شوند، در ۱۰ دقیقه آخر پخت، فویل را بردارید و گریل فر را روشن کنید.

مرحله ۸: سرو کردن

پس از اتمام پخت، جوجه کباب‌ها را از فر خارج کرده و به همراه برنج سفید یا سالاد تازه سرو کنید. نوش جان!

آموزش انواع جوجه کباب

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 25 اردیبهشت 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.