طرز تهیه جوجه کباب در فر، برای یک شام راحت و خوشمزه
طرز تهیه جوجه کباب در فر
اگر دنبال یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای شام هستید، طرز تهیه جوجه کباب در فر رو امتحان کنید. این دستور با استفاده از موادی که توی هر آشپزخانهای پیدا میشه، به راحتی قابل تهیه است و نتیجهای خوش طعم و دلچسب رو به ارمغان میآورد. منتظر نمونید و این دستور پخت رو برای شام امشب خودتون امتحان کنید!
برای تهیه جوجه کباب در فر، ابتدا سینه مرغ رو به اندازههای دلخواه برش بزن و بعد از شستن تو آبکش بذار تا آبش بره. برای مرینیت، پیاز خلالی، ادویه گرم ماسالا، روغن زیتون، آب لیمو، سس مایونز و زعفران دمکرده رو با هم مخلوط کن و مرغها رو توش بنداز. بعد از اینکه خوب هم زدی، کاسه رو بپوشون و چند ساعتی تو یخچال استراحت بده. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کن، مرغها رو روی سینی بچین و بعد از یه ساعت پخت، برای طلایی شدن فویل رو بردار و گریل رو روشن کن. جوجه کبابهات حاضره، نوش جان!
مواد برای ۴ نفر | مقدار |
سینه مرغ خرد شده | ۱ کیلوگرم |
پیاز خلال شده | ۲ عدد |
ادویه گرم ماسالا | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیموترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده غلیظ | به مقدار لازم |
سیخ چوبی یا فلزی | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب در فر
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ
برای شروع، سینه مرغ را به اندازه دلخواه برش بزنید و آنها را خوب بشویید. سپس مرغها را داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. این کار کمک میکند تا مرینیت بهتر به مرغ بچسبد.
مرحله ۲: تهیه مرینیت
در یک کاسه بزرگ، پیاز خلال شده، ادویه گرم ماسالا، روغن زیتون، آب لیموترش، سس مایونز و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مرغهای آمادهشده را به این ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه قسمتهای مرغ با مرینیت آغشته شود.
مرحله ۳: استراحت مرغ
پس از مرینیت کردن مرغ، کاسه را با درپوش یا فویل بپوشانید و حداقل برای چند ساعت (ترجیحاً بیشتر) در یخچال قرار دهید. این استراحت به مرغ فرصت میدهد تا طعمها را به خود جذب کند و نرمتر شود.
مرحله ۴: گرم کردن فر
قبل از پخت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا بهخوبی گرم شود. این کار به پخت یکنواخت مرغ کمک میکند.
مرحله ۵: آمادهسازی سیخها
مرغهای مزهدار شده را از یخچال خارج کنید و آنها را روی سیخهای چوبی یا فلزی بکشید. در صورت تمایل میتوانید بین قطعات مرغ، پیاز یا فلفل دلمهای قرار دهید.
مرحله ۶: پخت در فر
سیخهای جوجه کباب را داخل سینی فر که قبلاً با کمی روغن زیتون چرب شده است، قرار دهید. سینی را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار خارج شود.
مرحله ۷: نظارت و تکمیل پخت
سینی را در فر قرار دهید و به مدت یک ساعت اجازه دهید جوجه کبابها بپزند. برای اینکه جوجهها طلایی و ترد شوند، در ۱۰ دقیقه آخر پخت، فویل را بردارید و گریل فر را روشن کنید.
مرحله ۸: سرو کردن
پس از اتمام پخت، جوجه کبابها را از فر خارج کرده و به همراه برنج سفید یا سالاد تازه سرو کنید. نوش جان!
آموزش انواع جوجه کباب
مطالب جذاب از سراسر وب
- جدیدترین مدلهای گوشواره طلا شبدر ۴ برگ؛ ۱۵ طرح جذاب و خاص
- گوشواره طلای گلبرگ سفید؛ ۱۵ مدل که حتما باید ببینی!
- ۱۵ مدل هودی کره ای وارداتی؛ انتخابی شیک برای استایلهای روزمره
- ۱۵ مدل دستبند لوکس و مد روز طلا؛ طراحیهای منحصر به فرد و بهروز برای استایل شما
- کاور ایرپاد سیلیکونی فانتزی کیوت؛ ۱۵ مدل جذاب و دوستداشتنی برای استایل خاص
- ۱۵ مدل دستبند مرواریدی ترند و لاکچری؛ طراحیهای مدرن شیک برای استایلهای خاص
- منبع :
- seketala_ir