طرز تهیه کازان کباب ترکی یک غذای جدید و خوشمزه برای مهمانی
طرز تهیه کازان کباب ترکی
طرز تهیه کازان کباب ترکی خیلی ساده و راحته. این غذا از مواد ساده و خوشمزهای تشکیل شده که به راحتی میتونید تو خونه پیدا کنید. کازان کباب، یک غذای محبوب ترکیهای است که معمولا با گوشت چرخ کرده و بادمجان پخته میشود. حالا بیایید با هم نگاهی به مواد لازم و روش پخت این غذا بیاندازیم.
برای تهیه کازان کباب ترکی، اول بادمجانها رو بشورید و برش بدید و توی آب نمک بزارید تا تلخیش بره. بعد از خشک کردن، بادمجانها رو سرخ کنید. مواد گوشتی رو با پیاز، سیر، جعفری، و ادویهها مخلوط کنید و بذارید یه مدت توی یخچال استراحت کنه. بعد گوشت رو توی برشهای بادمجان بگذارید. برای سس، گوجهها رو با سیر و رب تفت بدید، بعد بادمجانها رو اضافه کنید و با آب جوش بپزید تا گوشت و بادمجان خوب بپزن و سس غلیظ شه.
مواد اصلی | مقدار |
گوشت چرخکرده | ۲۵۰ گرم |
بادمجان | ۳ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه (دو حبه برای گوشت، دو حبه برای سس) |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کازان کباب ترکی
مرحله ۱: آمادهسازی بادمجانها
ابتدا بادمجانها را خوب بشویید. پوست بادمجانها را کامل نگیرید و برای زیبایی، آنها را به صورت خطی برش دهید. روی هر بادمجان برشهایی ایجاد کنید به طوری که کاملا تا ته بریده نشوند. سپس، بادمجانها را درون مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. پس از چند دقیقه، بادمجانها را خارج کرده و خشک کنید.
مرحله ۲: سرخ کردن بادمجانها
بادمجانهای آماده شده را در یک تابه با کمی روغن تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید. سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله ۳: تهیه مواد گوشتی
پیازها را رنده کرده و به همراه دو حبه سیر رنده شده، جعفری خرد شده، ادویهها (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه)، و گوشت چرخکرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را برای ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
مرحله ۴: پر کردن بادمجانها
از مخلوط گوشتی به اندازه یک شامی بردارید و در بین برشهای ایجاد شده در بادمجانها قرار دهید. مطمئن شوید که تمام برشها به خوبی پر شدهاند.
مرحله ۵: تهیه سس مخصوص
برای تهیه سس، گوجهها را رنده کرده و در یک تابه دیگر تفت دهید. سپس دو حبه سیر رنده شده و رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود.
مرحله ۶: پخت نهایی
بادمجانهای پر شده را روی سس قرار دهید. مقداری آب جوش اضافه کنید تا مواد کمی با آب پوشیده شوند. درب تابه را بگذارید و برای ۱۰ دقیقه با حرارت زیاد بگذارید تا گوشت کمی سفت شود. سپس حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزد تا گوشت و بادمجان کاملا پخته و سس غلیظ شود. بعد از پخت، کازان کباب ترکی شما آماده سرو است. نوش جان!
آموزش انواع غذای ترکی
- منبع :
- ziiiiiiii3382