طرز تهیه مرغ کنجدی خوشمزه یک غذای جذاب برای روزهای شلوغ
طرز تهیه مرغ کنجدی
سلام! امروز میخواهیم با هم طرز تهیه مرغ کنجدی رو یاد بگیریم. این دستور پخت خوشمزه و سادهایه که میتونه یه وعده غذایی کامل و مقوی رو براتون فراهم کنه. این غذا با استفاده از مواد تازه و مغذی تهیه میشه و طعم و مزهای دلچسب داره. پس بیاین شروع کنیم به یادگیری این دستور غذایی که مطمئنم عاشقش میشید!
برای تهیه مرغ کنجدی خوشمزه و مقوی، اول با روغن زیتون پیاز و هویج رو تفت بده تا نرم شن. بعد فلفل دلمهای، نخود فرنگی، ذرت و گوجه رو اضافه کن و کمی آب بریز تا نیمپز بشن. برنج قهوهای رو بشور و به مخلوط اضافه کن تا دم بکشه. مرغها رو با آب لیمو و ادویهها مزهدار کن، در کنجد بغلتون و توی تابه یا فر بپز.
مواد اصلی | مقدار |
فیله مرغ | ۴ عدد |
کنجد | به مقدار لازم |
لیموترش | به مقدار لازم |
روغن زیتون و جعفری | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
سایر مواد | مقدار |
برنج قهوه ای | ۲ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
هویج | ۲ عدد |
نخود فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
گوجه | ۲ عدد |
پودرسیر، پاپریکا، زیره، ادویه دودی، پول بیبر، پودر تخم گشنیز، کاری | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ کنجدی
مرحله ۱: تهیه پایه سبزیجات
ابتدا یک قابلمه بزرگ رو با کمی روغن زیتون گرم کنید. پیازها رو پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید تا کمی نرم و طلایی شوند. بعد هویجها رو پوست بکنید و به همین شکل خرد کنید و به پیازها اضافه کنید. همه رو با هم تفت بدهید تا هویجها نرم شوند و عطرشون بیرون بیاد.
مرحله ۲: اضافه کردن سبزیجات و آب
وقتی هویجها نرم شدند، فلفل دلمهای خرد شده، نخود فرنگی و ذرت رو اضافه کنید و با هم تفت دهید تا سبزیجات نرم و معطر شوند. گوجههای خرد شده و ادویهها رو هم اضافه کنید و تفت دهید تا گوجهها کمی نرم شوند و مواد با هم خوب مخلوط شوند. نصف پیمانه آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد کمی نیم پز شوند.
مرحله ۳: آماده سازی برنج
در این فاصله، برنج قهوهای را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید. اجازه دهید برنج حداقل برای یک ساعت خیس بخورد. برنج رو به همراه همان آبی که خیس خورده، داخل مخلوط سبزیجات بریزید. صبر کنید تا برنج کاملا نرم شود. در آخر، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
مرحله ۴: مزه دار کردن مرغ
فیلههای مرغ را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید. آب لیموترش تازه، کمی نمک و فلفل سیاه به همراه کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغها با این مواد مزهدار شوند. اجازه دهید مرغها حداقل برای یک ساعت در یخچال استراحت کنند تا طعمها به خورد مرغ برود.
مرحله ۵: پخت مرغ
فیلههای مرغ مزهدار شده را از یخچال خارج کنید و هر کدام را در کنجد بغلتانید تا کاملا با کنجد پوشیده شوند. سپس مرغها را داخل یک تابه گریل داغ شده بگذارید و از هر طرف تا زمانی که طلایی و پخته شوند، سرخ کنید. میتوانید مرغها را در فر هم قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شوند.
مرحله ۶: سرو کردن
وقتی همه مراحل تمام شد، مرغ کنجدی را به همراه برنج دم کشیده در ظرف مورد نظرتان بکشید. میتوانید کمی جعفری تازه خرد شده و چند برش لیموترش تازه برای تزئین استفاده کنید. حالا غذای شما آماده است! نوش جان.
آموزش غذا با مرغ
- طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله
- طرز تهیه مرغ خامه ای خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- طرز تهیه مرغ جنگلی، غذای خوشمزه و لذیذ به روش سنتی
- طرز تهیه مرغ تنوری، غذای مجلسی مناسب مهمانی!
مطالب جذاب از سراسر وب
- گوشواره نقره مشبک؛ ۱۵ نمونه مجلسی و خاص که شبیهش پیدا نمیکنی!
- مانتو شیک ژورنالی؛ با این مدلها همیشه خوشاستایل و مدرن باش
- مانتو اسپرت زنانه خاص؛ یک مانتو که میتونه استایل تو رو از همیشه جذابتر کنه
- انگشتر شیک تینیجری؛ کلکسیون ۱۵ طراحی منحصر به فرد برای سلیقههای جوان
- کیف کیوت و گوگولی دخترونه؛ ۱۵ مدل بامزه و فانتزی برای داشتن یه استایل خاص و ناز
- ۱۵ مدل شیک از کفش مجلسی پاپیونی جذاب؛ خاصترین انتخاب برای مهمونیهای لاکچری
- منبع :
- cookingostad_keramati