طرز تهیه مرغ خامه ای خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ خامه ای

طرز تهیه مرغ خامه‌ای

مرغ خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه، پر طرفدار و لذیذ است که خیلی راحت به روش‌های مختلف درست می‌شود، این مرغ خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است، مرع خامه‌ای را می‌توانید در کنار پاستا و انواع سبزیجات سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مرغ خامه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ بدون استخوان۱ عدد کامل
خامه۲۰۰ گرم
پیاز کوچک۱ عدد
فلفل کاپی یا فلفل دلمه قرمز خرد شده۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده۳ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سر خالی
کره۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر پاپریکا دودی یا معمولیبه مقدار لازم
پاستا فتو چینی یا پنهبه مقدار دلخواه
شیربه مقدار لازم
پولبیبر برای تزئین پاستابه مقدار دلخواه
جعفری خرد شده برای تزئینبه مقدار لازم
سیب زمینی تنوری یا سیب زمینی سرخ کرده برای دورچینبه مقدار دلخواه
پوره سیب زمینی و سبزیجات گریل شده برای دورچینبه مقدار دلخواه

طرز تهیه مرغ خامه ای

مرحله ۱: شستن و برش دادن سینه مرغ و پاشیدن نمک روی آن

ابتدا سینه مرغ را تمیز بشورید، خشک کنید سپس با یک برش طولی سینه مرغ را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید تا ضخامت آن کمتر و نازک‌تر شود، در این صورت مرغ زودتر داخل تابه گریل می‌شود، می‌پزد، بعد روی هر دو برش سینه مرغ مقداری نمک بریزید، پخش کنید.

مرحله ۲: ریختن روغن در تابه و گریل کردن سینه‌های مرغ در آن

سپس یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، بعد مقدار کمی روغن در تابه بریزید و کف تابه را کاملا چرب کنید سپس برش‌های مرغ را داخل تابه قرار دهید، اجازه دهید تا یک طرف آن‌ها خوب سرخ و طلایی رنگ شود، تقریبا بعد از سه تا ۴ دقیقه یک طرف سینه‌های مرغ سرخ می‌شوند.

مرحله ۳: برگرداندن برش‌های مرغ و گریل کردن طرف دیگر آن‌ها

بعد از آن سینه‌های مرغ را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم کاملا طلایی رنگ و سرخ شود، در مجموع بعد از ۶ تا ۷ دقیقه سینه‌های مرغ خوب سرخ می‌شوند، سپس آنها را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، بعد دوباره کمی روغن در تابه بریزید.

مرحله ۴: ریختن کره در تابه و تفت دادن پیازهای خرد شده در آن

سپس مقداری کره به تابه اضافه کنید، هم بزنید تا کره در تابه کاملا ذوب شود و با روغن مخلوط شود، بعد پیاز را پوست بگیرید، بشورید و به شکل نگینی و ریز خرد کنید، وقتی که روغن و کره داغ شدند، پیاز را در تابه بریزید، تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن فلفل دلمه‌های رنگی خرد شده به پیازها و تفت دادن آن‌ها

وقتی پیازها سبک شدند، فلفل دلمه‌های رنگی را که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک کرده‌اید را به شکل نگینی و ریز خرد کنید، در تابه بریزید، با پیازها تفت دهید تا عطر فلفل دلمه‌ها به خورد پیازها برود بعد سیرها را پوست بگیرید و کاملاً ریز خرد کنید.

مرحله ۶: اضافه کردن سیرهای خرد شده و رب گوجه به مواد و تفت دادن آن‌ها

سپس سیرهای خرد شده را در تابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا عطر سیر پخش شود و با بقیه مواد مخلوط شود، بعد از آن مقداری رب گوجه فرنگی در تابه بریزید، تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه گرفته شود، رنگ آن در تابه باز شود و رب گوجه سرخ شود.

مرحله ۷: ریختن خامه در ظرف و قرار دادن آن در ماکروفر یا روی حرارت غیر مستقیم

بعد در فاصله‌ای که رب گوجه را تفت می‌دهید، خامه را داخل یک ظرف کوچک بریزید، ظرف را در ماکروفر قرار دهید تا بافت آن نرم و روان شود، به جای استفاده از ماکروفر می‌توانید ظرف خامه را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کاملاً روان شود.

مرحله ۸: اضافه کردن خامه، نمک و فلفل سیاه به مواد داخل تابه

بعد از این که بافت خامه، یک دست، نرم و روان شد، آن را به مواد داخل تابه اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا با همه مواد مخلوط شود، بعد از آن مقداری نمک و کمی فلفل سیاه به مخلوط مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست ‌شوند.

مرحله ۹: اضافه کردن مرغ‌ها به مواد سس و ریختن پاپریکا روی آن‌ها

سپس برش‌های مرغ سرخ شده را داخل تابه روی مواد قرار دهید، بعد مقدار کمی پاپریکا روی مرغ‌ها بریزید و پخش کنید، سپس در تابه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ‌ها داخل سس به مدت نیم ساعت بپزند، طوری که عطر و طعم سس کاملا به خورد مرغ‌ها برود.

مرحله ۱۰: قرار دادن پاستاها داخل مخلوط شیر و نمک روی حرارت

مقداری شیر را داخل یک قابلمه بریزید بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا شیر گرم شود، بعد کمی نمک به شیر اضافه کنید، هم بزنید سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان هر نوع پاستا که خواستید را داخل شیر داغ قرار دهید، بعد در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا پاستاها بپزند.

مرحله ۱۱: ریختن پاستاهای پخته شده در ظرف مناسب

تقریباً بعد از یک ربع پاستاها داخل شیر می‌پزند و بافت آنها کاملا نرم می‌شود، بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، پاستا‌ها که خوب پختند را داخل ظرف مناسب بریزید، بعد از این که مخلوط مواد آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۱۲: تزیین کردن پاستاها با جعفری خرد شده

سپس یک برش‌ از سینه مرغ را در کنار پاستاها قرار دهید و مقداری از مخلوط مواد سس داخل تابه را روی سینه مرغ بریزید، بعد از آن مقداری جعفری را که از قبل تمیز شسته‌اید، خشک کرده‌اید، در اندازه‌های کوچک خرد کنید، روی پاستاها بریزید و آنها را تزئین کنید.

مرحله ۱۳: ریختن پولبیبر روی پاستاها و چیدن انواع دورچین در کنار ظرف

بعد مقداری پولبیبر روی پاستاها بپاشید، سپس در کنار این مرغ جذاب، مقداری سیب زمینی تنوری یا سرخ کرده یا پوره سیب زمینی و سبزیجات گریل شده به عنوان دورچین بریزید، برای دورچین این غذای خوش طعم طبق ذائقه و سلیقه خودتان از سیبزیجات متنوع استفاده کنید. در آخر مرغ خامه‌ای را به عنوان یک غذای خوش طعم و شیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 17 فروردین 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.