طرز تهیه دمی اسفناج و مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه دمی اسفناج
اگه دنبال یه غذای خوشمزه و سالم هستید، طرز تهیه دمی اسفناج عالیه. این دستور پخت ترکیبی از مرغ و اسفناج هست و با برنج سرو میشه. خیلی ساده و راحته، پس بیاید شروع کنیم.
برای تهیه دمی اسفناج، اول اسفناج و سیر رو خوب بشور و خرد کن. زعفران رو هم دم بذار تا عطرش دربیاد. مرغ رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار کن و کمی زعفران اضافه کن و بذار تو یخچال استراحت کنه. برنج رو بخیسون و بعد با اسفناج و سیر بپز. مرغها رو سرخ کن و توی قابلمه بچین و روشون برنج و اسفناج بریز و دم بذار. در آخر، روی دمی کمی کره و روغن بریز و سرو کن.
ماده | مقدار |
سینه مرغ بدون استخوان | ۲ عدد |
اسفناج تازه خرد شده | ۳۰۰ گرم |
برنج باسماتی | ۳ پیمانه |
سیر تازه خرد شده | ۴ حبه |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه تازه | به مقدار لازم |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه دمی اسفناج
مرحله ۱: آمادهسازی اسفناج و سیر
ابتدا اسفناج را خوب بشویید. آن را داخل یک لگن آب بریزید و چندین بار آبکشی کنید تا تمام خاکها و ناخالصیها از بین بروند. پس از شستشو، اسفناجها را خوب خشک کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. همچنین سیر تازه را بشویید و به صورت ریز خرد کنید تا آماده اضافه کردن به غذا باشد.
مرحله ۲: آمادهسازی زعفران
زعفران را داخل یک هاون بریزید و خوب بسابید. پس از آن، کمی آب یخ به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا دم بکشد. این کار به زعفران کمک میکند تا رنگ و عطر بیشتری پیدا کند و در نهایت طعم بهتری به غذا بدهد.
مرحله ۳: مزهدار کردن مرغ
سینههای مرغ را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید. به آنها نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغها به طور یکنواخت با ادویهجات آغشته شوند. سپس، مقداری از زعفران دمکرده را روی مرغها بریزید و آنها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شوند.
مرحله ۴: خیساندن برنج
برنج را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کمی نمک اضافه کنید. به آن آب گرم اضافه کنید و اجازه دهید برنج برای حدود نیم ساعت خیس بخورد. این کار به برنج کمک میکند تا پخت بهتری داشته باشد.
مرحله ۵: پخت برنج و افزودن اسفناج
در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش آورید و برنج خیسخورده را اضافه کنید. پس از اینکه برنج چند تا جوش خورد، اسفناج خرد شده و سیر خرد شده را به آن افزوده و اجازه دهید تا برنج کمی نرم شود. سپس، محتویات قابلمه را آبکش کنید.
مرحله ۶: سرخ کردن مرغ
در یک تابه بزرگ، کمی کره و روغن را داغ کنید. تکههای مرغ را داخل تابه قرار دهید و آنها را از هر دو طرف به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
مرحله ۷: تهیه دمی
در یک قابلمه تمیز، مقداری کره و روغن را داغ کنید و مرغهای سرخشده را در کف قابلمه بچینید. روی مرغها، مخلوط برنج، اسفناج و سیر را به صورت یکنواخت پخش کنید و با کفگیر فشار دهید تا سطح آن صاف شود. یک کله سیر تازه روی مخلوط قرار دهید.
مرحله ۸: دم کردن
درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید دمی برای حدود ۴۵ دقیقه دم بکشد تا برنج و مرغ کاملاً پخته و آماده سرو شوند.
مرحله ۹: سرو کردن
پس از پخت، دمی اسفناج را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن کمی کره و روغن داغ بریزید برای افزودن طعم و براقی به غذا. حالا دمی اسفناج شما آماده سرو است. نوش جان!
آموزش انواع دمی و دمپخت
- طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه با مرغ مرحله به مرحله
- طرز تهیه دمی بلغور با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل گلوبند طلا قلبی شیک و خاص؛ طراحیهای منحصر به فرد و زیبا برای شما
- مجسمه دکوری صورتک؛ ۱۵ مدل خاص و جذاب برای دکوراسیون مدرن
- ۱۵ طرح خاص کش موی دخترونه؛ برای سلیقههای متفاوت و خاص
- جدیدترین طرحهای دستبند ظریف نقره قلبی؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای خانمها
- ۱۵ مدل ست ساعت و سرویس جواهر دخترونه؛ ایدههای مدرن و شیک برای هدیههای خاص
- ۱۵ مدل سرکلیدی پشمالو فانتزی؛ انتخابی کیوت برای کیف و کلیدها