طرز تهیه خورش مرغ و گردو، طعمی جدید و خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه کوفته بلغور خوشمزه با گوشت مرحله به مرحله
طرز تهیه کوفته بلغور کوفته بلغور از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای جوجه کباب مدیترانه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با …
طرز تهیه خورش مرغ و گردو
خورش مرغ و گردو یکی از انواع خورشهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود این خورش را میتوانید به روشهای مختلف با مواد در دسترس آماده و تهیه کنید خورش مرغ و گردو برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش مرغ و گردو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
فیله مرغ | ۴ عدد |
پیاز نگینی خرد شده | ۱ عدد |
آلو | ۱۰ عدد |
رب انار ملس | ۱ قاشق غذا خوری |
مغز گردو | ۵ عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش مرغ و گردو
مرحله ۱: آمادهسازی مواد اولیه
ابتدا فیلههای مرغ را در اندازههای دلخواه و به شکل مکعبی خرد کنید سپس یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز و اضافه کردن ادویهها
سپس پیازها را در روغن تفت دهید تا سبک شوند بعد مقداری ادویه که شامل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه هست به پیازها اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود سپس با سلیقه خودتان کمی پودر سیر را در تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله ۳: تفت دادن فیله مرغ و اضافه کردن آلوها
بعد فیلههای مرغ برش داده شده را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند، سپس تعدادی آلو را که میتوانید از یک نوع یا با سلیقه خودتان از دو نوع مختلف استفاده کنید تمیز بشورید بعد آنها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید.
مرحله ۴: افزودن رب انار، گردو و زعفران
سپس مقدار رب انار را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند بعد مقداری گردو را در تابه بریزید، تفت دهید تا کمی نرم بشوند طوری که روغن گردوها خارج شود سپس مقداری زعفران روی مواد بریزید، خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن آب و پخت خورش
مقدار زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، هرچه مقدار آن بیشتر باشد در نهایت خورش خوش طعمتر میشود، سپس مقداری آب روی مواد بریزید، همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید، در قابلمه را محکم ببندید، روی حرارت ملایم اجازه دهید تا بپزد.
مرحله ۶: تزئین و سرو کردن خورش مرغ و گردو
بعد از تقریباً یک تا دو ساعت که خورش کاملاً پخت و آماده شد قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید سپس خورش را در ظرف مناسب بریزید و با چند برگ نعنا و ریحان تزئین کنید، برنج را هم در ظرف دیگری بکشید، با زعفران تزیین کنید. در آخر خورش مرغ و گردو را به عنوان یک غذای خوش طعم و لذیذ همراه با سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- sofre.khodemani