طرز تهیه خورش مرغ و گردو

طرز تهیه خورش مرغ و گردو, دستور پخت خورش مرغ و گردو

خورش مرغ و گردو یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود این خورش را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد در دسترس آماده و تهیه کنید خورش مرغ و گردو برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش مرغ و گردو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
فیله مرغ۴ عدد
پیاز نگینی خرد شده۱ عدد
آلو۱۰ عدد
رب انار ملس۱ قاشق غذا خوری
مغز گردو۵ عدد
زعفرانبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ و گردو

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه

ابتدا فیله‌های مرغ را در اندازه‌های دلخواه و به شکل مکعبی خرد کنید سپس یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز و اضافه کردن ادویه‌ها

سپس پیازها را در روغن تفت دهید تا سبک شوند بعد مقداری ادویه که شامل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه هست به پیازها اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها در مواد پخش شود سپس با سلیقه خودتان کمی پودر سیر را در تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله ۳: تفت دادن فیله مرغ و اضافه کردن آلوها

بعد فیله‌های مرغ برش داده شده را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند، سپس تعدادی آلو را که می‌توانید از یک نوع یا با سلیقه خودتان از دو نوع مختلف استفاده کنید تمیز بشورید بعد آن‌ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله ۴: افزودن رب انار، گردو و زعفران

سپس مقدار رب انار را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند بعد مقداری گردو را در تابه بریزید، تفت دهید تا کمی نرم بشوند طوری که روغن گردوها خارج شود سپس مقداری زعفران روی مواد بریزید، خوب با هم ترکیب کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن آب و پخت خورش

مقدار زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، هرچه مقدار آن بیشتر باشد در نهایت خورش خوش طعم‌تر می‌شود، سپس مقداری آب روی مواد بریزید، همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید، در قابلمه را محکم ببندید، روی حرارت ملایم اجازه دهید تا بپزد.

مرحله ۶: تزئین و سرو کردن خورش مرغ و گردو

بعد از تقریباً یک تا دو ساعت که خورش کاملاً پخت و آماده شد قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید سپس خورش را در ظرف مناسب بریزید و با چند برگ نعنا و ریحان تزئین کنید، برنج را هم در ظرف دیگری بکشید، با زعفران تزیین کنید. در آخر خورش مرغ و گردو را به عنوان یک غذای خوش طعم و لذیذ همراه با سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 مهر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.