طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج ایتالیایی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج ایتالیایی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج پاستا مرغ و اسفناج از پاستاهایی است که معمولا به صورت رژیمی تهیه می شود و طعم …

طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود، از بامیه …

طرز تهیه کدو پلو خوشمزه شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه کدو پلو خوشمزه شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه کدو پلو کدو پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه دمپخت مرغ و عدس

طرز تهیه دمپخت مرغ و عدس, دستور پخت دمپخت مرغ و عدس

دمپخت مرغ و عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود این غذای ساده مقوی را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، دمپخت مرغ و عدس یکی از غذاهای محبوب است که طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دمپخت مرغ و عدس در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ یا ران مرغسینه ۱ عدد کامل، پایین ران ۴ عدد
برنج۲ پیمانه
عدس۱ و نیم پیمانه
شوید خشک۴ قاشق غذا خوری
سیب زمینی درشت۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
ادویه مرغبه مقدار لازم

طرز تهیه دمپخت مرغ و عدس

مرحله ۱: خرد کردن مرغ

ابتدا سینه مرغ را در اندازه‌های دلخواه و به شکل مکعبی برش بزنید با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید از ران مرغ هم استفاده کنید اما اگر از ران مرغ استفاده کردید از قبل ران مرغ را بپزید بعد گوشت آن را در اندازه‌های کوچک خرد کنید.

مرحله ۲: تهیه و تفت پیاز

سپس یک پیاز را پوست بگیرید، تمیز بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید بعد در یک قابلمه مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازها را در روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن ادویه و مرغ به پیاز

بعد از آن ادویه‌ها را که شامل نمک، فلفل سیاه زردچوبه و ادویه مخصوص مرغ است به پیازها در تابه اضافه کنید، کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه کامل باز شود و پیازها طلایی رنگ شوند سپس برش‌های سینه مرغ یا ران مرغ را در تابه بریزید.

مرحله ۴: اضافه کردن برنج و عدس

بعد مرغ‌ها را با پیازها خوب تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند، سپس برنج را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده‌اید در قابلمه بریزید بعد عدس‌ها را که از دو ساعت قبل خوب خیس خورده‌اند هم به مواد اضافه کنید و داخل قابلمه روی برنج‌ها بریزید.

مرحله ۵: افزودن آب و شوید خشک

سپس مقداری آب روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید بعد شوید خشک را هم به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند، سپس اجازه دهید تا روی حرارت متوسط غذا شروع به جوشیدن کند و آب داخل قابلمه جمع شود.

مرحله ۶: آماده‌سازی سیب زمینی برای ته دیگ

بعد یک سیب زمینی را پوست بگیرید و به شکل خلالی و نازک خرد کنید سپس سیب زمینی‌ها را بشورید، در یک سبد بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس در یک قابلمه دیگر مقداری روغن بریزید و سیب زمینی‌های خلالی را کف قابلمه بریزید.

مرحله ۷: ترتیب و قرار دادن مواد در قابلمه

سیب زمینی‌ها باید کاملاً کف قابلمه را بپوشانند بعد از این که آب مخلوط مواد برنجی جمع شد مخلوط را در قابلمه‌ای که سیب زمینی‌ها را در کف آن گذاشته‌اید بریزید و در قابلمه را با دم‌کنی محکم ببندید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله ۸: پخت دمپخت و تزئین با سبزیجات تازه

بعد اجازه دهید تا دمپخت مرغ و عدس به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و آماده شود سپس قابلمه‌ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد از آن دمپخت مرغ و عدس را داخل ظرف مناسب بکشید، سپس با چند برگ ریحان، نعنا و شوید تازه تزئین کنید.

مرحله ۹: سرو کردن دمپخت

سپس مقداری زیتون پرورده را در کنار ظرف بریزید و آن را تزئین کنید، بعد دمپخت مرغ وعدس را به عنوان یک غذای خوش طعم، سالم و مقوی همراه با سالاد، ترشی، سبزی خوردن و انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 مهر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.