طرز تهیه دمپخت گوشت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ تره فرنگی سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و سالم است که برای غذای بیمار بسیار مناسب …
طرز تهیه پای چوپان به روش سنتی انگلیسی مرحله به مرحله
طرز تهیه پای چوپان پای چوپان یا آن طور که در زبان انگلیسی می گویند: شپردز پای، یک غذای خمیری و گوشتی بسیار …
طرز تهیه دمپخت گوشت
دمپخت گوشت از غذاهای قدیمی خاورمیانه است که در گذشته برای مراسم های بسیار مهم تهیه می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمپخت گوشت در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
لوبیا چیتی | ۱ پیمانه |
سبزی معطر | ۱۰۰ گرم |
برنج | ۴ پیمانه |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی | به مقدار کافی |
طرز تهیه دمپخت گوشت
مرحله اول
برای تهیه دمپختک گوشت خوشمزه ابتدای کار گوشت را به صورت مکعبی درشت خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس پیاز را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
مرحله سوم
در این مرحله نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی را به گوشت اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه لوبیا چیتی را می شوییم تا گرد و غبارش شسته شود.
مرحله چهارم
حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس رنگ باز شود. در ادامه لوبیا چیتی را به گوشت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس خوب تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله به مقدار لازم برای پخت گوشت آب اضافه می کنیم و اجاره می دهیم گوشت به طور کامل پخته شود. در ادامه سبزی معطر (شوید و جعفری) را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.
مرحله ششم
حالا سبزی معطر را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه زمانی که گوشت و لوبیا چیتی کاملا پخته شد آن ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس برنج را می شوییم و به آب گوشت اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله توجه داشته باشید برای جلوگیری از شفته شدن برنج آب گوشت باقی مانده باید یک بند انگشت از سطح برنج فاصله داشته باشد. در ادامه سبزی معطر را به برنج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج جوش بخورد.
مرحله هشتم
حالا زمانی که آب اضافی برنج کشیده شد گوشت را به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی قابلمه قرار می دهیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم و قابلمه را روی آن می گذاریم.
مرحله نهم
در این مرحله اجازه می دهیم دمپختک گوشت به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در ادامه پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم، سپس دمپختک را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه ماست سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- chicakitchen