طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مخصوص به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه میگو پلو
برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. برنج های مخلوط یا قاطی پلو بسته به موادی که با آن مخلوط می شود متفاوت است و به جای این که خورش و برنج جدا گانه سرو شوند، با هم طبخ و سرو می شوند که طرفداران زیادی دارند. برنجی که در این دستور طبخ می شود به همراه میگو و مخلوط با آن پخته و سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو در ادامه با نکته چی همراه باشید.
مواد لازم میگو پلو | |
میگو پاک شده | ۵۰۰ گرم |
برنج | ۳ پیمانه |
سبزی شامل گشنیز و شوید | از هر کدام ۱۰۰ گرم |
شنبلیله خشک | ۱ قاشق چای خوری |
کشمش | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
گردو | دو سوم پیمانه |
زعفران دم کرده غلیظ | به مقدار لازم |
زردچوبه و دارچین و زیره و تخم گشنیز نیم کوب و نمک | به مقدار لازم |
گرد لیمو عمانی | ۱ قاشق غذا خوری |
سیر رنده یا له شده | ۱ قاشق چای خوری سر پر |
طرز تهیه میگو پلو
مرحله اول
برای تهیه میگو پلو ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. پیاز ها را که خلالی خرد کرده ایم درون تابه داغ می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله دوم
سیر را رنده شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. زردچوبه و زیره و دارچین و تخم گشنیز کوبیده شده و گرد لیمو عمانی را به آن اضافه می کنیم. به اندازه ۲۰۰ گرم سبزی داریم که می شوییم و وقتی که آب آن رفت، آن را ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
سپس با پیاز ها تفت می دهیم. سپس میگو های پاک شده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. در ادامه زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مزه دار شود، سپس مواد را با هم به خوبی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
کشمش پلویی و گردو را به آن اضافه کرده و در صورت دلخواه شنبلیله هم اضافه می کنیم و همه مواد را ترکیب کرده و در آخر نمک آن را تنظیم می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از شب قبل شسته و با آب و نمک خیس می کنیم.
مرحله پنجم
آب برنج را می ریزیم. سپس یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس برنج را همراه با نمک اضافه کرده و می جوشانیم و کمی زنده آب کش می کنیم. سیب زمینی را رنده کرده و یک قابلمه بر می داریم.
مرحله ششم
کمی روغن و نیم پیمانه آب درون آن می ریزیم. سیب زمینی رنده شده را با نمک و زعفران و روغن مخلوط کرده و کف قابلمه می ریزیم و آن را صاف می کنیم. آب باعث بهتر دم کشیدن برنج می شود. سیب زمینی ها را فشرده می کنیم.
مرحله هفتم
و لایه لایه برنج و مایه میگو و زعفران دم کرده لایه لایه می ریزیم. کمی پودر دارچین و زعفران هم به برنج می پاشیم و دم می کنیم. در آخر کمی روغن داغ به برنج می دهیم تا دان شود. سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و با پیاز داغ و کشمش سرخ شده تزیین می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل انگشتر لوکس و ترندی دخترونه طلا؛ طراحیهای بهروز و فاخر برای زیورآلات
- اتاق دخترانه خود را با صندلی صورتی دخترانه زیباتر کنید؛ ۱۵ ایده جذاب
- ۱۵ طرح دیزاین ترند و یونیک ناخن؛ خلاقانهترین ایدهها برای زیبایی ناخنها
- گوشواره استیل بلند درخشان؛ ۱۵ ایده خاص برای استایلهای خاص و شیک
- طراحی ناخن زبرا؛ ۱۵ ایده شیک و مدرن برای جذابیت دستان شما
- جدیدترین انگشتر نگین مشکی زنانه جدید؛ ۱۵ مدل که عاشقشان میشوید
- منبع :
- mehnoosh_mah