طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو ساده با شوید شیرازی با سبزی زعفرانی با کشمش بدون سبزی با سیب زمینی

برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. برنج های مخلوط یا قاطی پلو بسته به موادی که با آن مخلوط می شود متفاوت است و به جای این که خورش و برنج جدا گانه سرو شوند، با هم طبخ و سرو می شوند که طرفداران زیادی دارند. برنجی که در این دستور طبخ می شود به همراه میگو و مخلوط با آن پخته و سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم میگو پلو
میگو پاک شده۵۰۰ گرم
برنج۳ پیمانه
سبزی شامل گشنیز و شویداز هر کدام ۱۰۰ گرم
شنبلیله خشک۱ قاشق چای خوری
کشمش۱ پیمانه
پیاز۲ عدد بزرگ
گردودو سوم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم
زردچوبه و دارچین و زیره و تخم گشنیز نیم کوب و نمکبه مقدار لازم
گرد لیمو عمانی۱ قاشق غذا خوری
سیر رنده یا له شده۱ قاشق چای خوری سر پر

طرز تهیه میگو پلو

مرحله اول

برای تهیه میگو پلو ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. پیاز ها را که خلالی خرد کرده ایم درون تابه داغ می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله دوم

سیر را رنده شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. زردچوبه و زیره و دارچین و تخم گشنیز کوبیده شده و گرد لیمو عمانی را به آن اضافه می کنیم. به اندازه ۲۰۰ گرم سبزی داریم که می شوییم و وقتی که آب آن رفت، آن را ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس با پیاز ها تفت می دهیم. سپس میگو های پاک شده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. در ادامه زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مزه دار شود، سپس مواد را با هم به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

کشمش پلویی و گردو را به آن اضافه کرده و در صورت دلخواه شنبلیله هم اضافه می کنیم و همه مواد را ترکیب کرده و در آخر نمک آن را تنظیم می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از شب قبل شسته و با آب و نمک خیس می کنیم.

مرحله پنجم

آب برنج را می ریزیم. سپس یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس برنج را همراه با نمک اضافه کرده و می جوشانیم و کمی زنده آب کش می کنیم. سیب زمینی را رنده کرده و یک قابلمه بر می داریم.

مرحله ششم

کمی روغن و نیم پیمانه آب درون آن می ریزیم. سیب زمینی رنده شده را با نمک و زعفران و روغن مخلوط کرده و کف قابلمه می ریزیم و آن را صاف می کنیم. آب باعث بهتر دم کشیدن برنج می شود. سیب زمینی ها را فشرده می کنیم.

مرحله هفتم

و لایه لایه برنج و مایه میگو و زعفران دم کرده لایه لایه می ریزیم. کمی پودر دارچین و زعفران هم به برنج می پاشیم و دم می کنیم. در آخر کمی روغن داغ به برنج می دهیم تا دان شود. سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و با پیاز داغ و کشمش سرخ شده تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 تیر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.