طرز تهیه حلوای کنجدی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوای کنجدی

طرز تهیه حلوای کنجدی حلوا کنجدی با ارد حلوا کنجدی افغانستان طرز تهیه حلوای کنجدی با شیره انگور حلوای کنجد تبریز

حلوای کنجدی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی سریع و راحت درست می‌شود و از آن می‌توانید به جای قند و شیرینی و شکلات استفاده کنید، حلوای کنجدی عطر و طعمی بی‌نظیر دارد و با کمترین مواد در دسترس تهیه می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حلوای کنجدی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای حلوا
آرد گندم۱ لیوان
کنجد آسیاب شده۱ لیوان
کره۵۰ گرم
روغن مایعنصف کمتر لیوان
مواد لازم برای شربت
شکر۱ و نیم لیوان
آب۲ و نیم لیوان
زعفرانبه مقدار لازم
گلابنصف لیوان

طرز تهیه حلوای کنجدی

تهیه شربت برای حلوای کنجدی

برای طرز تهیه حلوای کنجدی خوشمزه ابتدا برای درست کردن شربت مقداری آب را داخل یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود و آب شروع به جوشیدن کند، اجازه دهید تا شربت به غلظت مناسب برسد و کمی سفت شود.

اضافه کردن گلاب و زعفران به شربت

سپس با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان مقداری گلاب را به شربت اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در آن پخش شود و بعد هم کمی زعفران را در شربت بریزید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران کاملا به خورد شربت برود و کنار بگذارید.

پخت و آماده‌سازی آرد گندم

سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد آرد گندم را در آن بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و بوی آرد پخش شود، بعد از این مدت آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و کنار بگذارید.

تفت کنجد و تهیه ترکیب کره و روغن

سپس کنجد آسیاب شده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر آن پخش شود و از روی حرارت بردارید، بعد در یک تابه مقداری روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و با روغن خوب مخلوط و یکدست شود.

تهیه حلوای کنجدی با اضافه کردن شربت به آرد و کنجد

بعد از آن آرد و کنجد را در تابه بریزید و سرخ کنید تا آرد به رنگ نسکافه‌ای تیره دربیاید و زمانی که رنگ آرد کمی تغییر کرد، شربت را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، حلوا را حسابی هم بزنید تا بافت مواد به شکل خمیر نرم و لطیفی شود.

پخت نهایی حلوای کنجدی و رسیدن به غلظت مناسب

وقتی که همه مواد با هم خوب مخلوط شدند و حلوا به غلطت مناسب رسید و در گوشه تابه جمع شد و به راحتی در داخل تابه حرکت کرد و به کف تابه نچسبید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه حلوا کم شود.

قالب‌بندی و تزئین حلوای کنجدی

سپس حلوا را در قالب‌های مورد نظر خودتان بریزید و سطح آن‌ها را صاف کنید و یا در ظرف مناسب بریزید و به شکل ساده فرم دهید و بعد با پودر پسته و پودر نارگیل و مغز گردو خرد شده و خلال بادام و مغز فندق خرد شده و کنجد تزئین کنید. در آخر حلوای کنجدی را به عنوان یک میان وعده مناسب و ساده به جای قند و شیرینی همراه با چای سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 5 تیر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.