طرز تهیه حلوای کنجدی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه حلوای کنجدی
حلوای کنجدی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی سریع و راحت درست میشود و از آن میتوانید به جای قند و شیرینی و شکلات استفاده کنید، حلوای کنجدی عطر و طعمی بینظیر دارد و با کمترین مواد در دسترس تهیه میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حلوای کنجدی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای حلوا | |
آرد گندم | ۱ لیوان |
کنجد آسیاب شده | ۱ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | نصف کمتر لیوان |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۱ و نیم لیوان |
آب | ۲ و نیم لیوان |
زعفران | به مقدار لازم |
گلاب | نصف لیوان |
طرز تهیه حلوای کنجدی
تهیه شربت برای حلوای کنجدی
برای طرز تهیه حلوای کنجدی خوشمزه ابتدا برای درست کردن شربت مقداری آب را داخل یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود و آب شروع به جوشیدن کند، اجازه دهید تا شربت به غلظت مناسب برسد و کمی سفت شود.
اضافه کردن گلاب و زعفران به شربت
سپس با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان مقداری گلاب را به شربت اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در آن پخش شود و بعد هم کمی زعفران را در شربت بریزید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران کاملا به خورد شربت برود و کنار بگذارید.
پخت و آمادهسازی آرد گندم
سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد آرد گندم را در آن بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و بوی آرد پخش شود، بعد از این مدت آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و کنار بگذارید.
تفت کنجد و تهیه ترکیب کره و روغن
سپس کنجد آسیاب شده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر آن پخش شود و از روی حرارت بردارید، بعد در یک تابه مقداری روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و با روغن خوب مخلوط و یکدست شود.
تهیه حلوای کنجدی با اضافه کردن شربت به آرد و کنجد
بعد از آن آرد و کنجد را در تابه بریزید و سرخ کنید تا آرد به رنگ نسکافهای تیره دربیاید و زمانی که رنگ آرد کمی تغییر کرد، شربت را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، حلوا را حسابی هم بزنید تا بافت مواد به شکل خمیر نرم و لطیفی شود.
پخت نهایی حلوای کنجدی و رسیدن به غلظت مناسب
وقتی که همه مواد با هم خوب مخلوط شدند و حلوا به غلطت مناسب رسید و در گوشه تابه جمع شد و به راحتی در داخل تابه حرکت کرد و به کف تابه نچسبید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه حلوا کم شود.
قالببندی و تزئین حلوای کنجدی
سپس حلوا را در قالبهای مورد نظر خودتان بریزید و سطح آنها را صاف کنید و یا در ظرف مناسب بریزید و به شکل ساده فرم دهید و بعد با پودر پسته و پودر نارگیل و مغز گردو خرد شده و خلال بادام و مغز فندق خرد شده و کنجد تزئین کنید. در آخر حلوای کنجدی را به عنوان یک میان وعده مناسب و ساده به جای قند و شیرینی همراه با چای سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- با بانکه سه تایی طلایی آشپزخانهتان را زیباتر کنید؛ ۱۵ ایده خاص
- ساعت دیواری گرد فلزی جدید؛ ۱۵ مدل شیک و مدرن برای تزیین دیوار خانه
- کاشت ناخن گرادیان ترند؛ ۱۵ طراحی جدید و خلاقانه برای داشتن ناخنهایی متفاوت
- جدیدترین دیزاین ناخن بربری شیک و زیبا؛ ۱۵ مدل که باید ببینید
- ۱۵ مدل کیف عینک چرم شیک؛ طراحیهای منحصربهفرد برای عینکهای شما
- ۱۵ عکس کیف دستی سفید باکلاس زنانه؛ بهترین نمونهها برای تکمیل استایل روزانه
- منبع :
- cookmatin