طرز تهیه خورش قیمه یزدی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش قیمه یزدی
خورشت قیمه یزدی یکی از خورشتهای خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن مربوط به شهر یزد است، این غذای خوش طعم با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود که طرفداران زیادی دارد و یکی از غذاهای مقوی و پرخاصیت است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش قیمه یزدی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی و ریز خرد شده | ۳۰۰ گرم |
نخود | ۱ پیمانه |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
لیمو عمانی | ۳ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش قیمه یزدی
مرحله اول
ابتدا نخودها را از شب قبل در یک ظرف بریزید و مقداری آب جوش روی آن بگیرید و اجازه دهید تا خوب خیس بخورند، سپس روز بعد پوست نخودها را به راحتی جدا کنید و نخودها را از وسط نصف کنید و آنها را لپه کنید و در یک ظرف بریزید.
مرحله دوم
سپس پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، سپس گوشتها را که در اندازههای کوچک خرد کردهاید به پیازها اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد گوشتها را در تابه تفت دهید و همه قسمتهای گوشت را کامل سرخ کنید تا رنگ گوشت عوض شود و سپس لپههای نخود را اضافه کنید و خوب تفت دهید و بعد مقداری زردچوبه و فلفل را روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود.
مرحله چهارم
در این خورشت از رب گوجه فرنگی استفاده نمیشود و رنگ آن مربوط به زردچوبه و زعفران است، سپس ۲ لیوان آب روی مواد خورشت بریزید و هم بزنید و بعد کمی چوب دارچین را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط بجوشد.
مرحله پنجم
وقتی خورشت چند جوش زد، حرارت را کم کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا خورشت بپزد و خوب جا بیفتد، در این فاصله چند لیمو عمانی را داخل آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا تلخی پوست لیمو عمانی کامل گرفته شود.
مرحله ششم
سپس با چاقو چند سوراخ روی لیمو عمانی بزنید و بعد داخل خورشت بریزید و هم بزنید، بعد از این که خورشت خوب پخت، چوب دارچین را از آن بیرون بیاورید و طعم خورشت را بچشید و مقداری نمک در خورشت بریزید تا خوش طعمتر شود.
مرحله هفتم
بعد مقداری پودر زعفران را هم به خورشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا رنگ زعفران در خورشت باز شود و عطر و طعم آن کاملا به خورد مواد برود، بعد از این که خورشت قیمه یزدی کاملا پخت و آماده شد آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم
سپس خورشت قیمه یزدی را در ظرف مناسب بریزید و پلو زعفرانی را هم که همزمان با خورشت پختهاید در ظرف دیگری بکشید و این غذای خوش طعم و دلچسب را همراه با سالاد و ترشی، زیتون پروده، سبزی خوردن و انواع دورچین سرو کنید.
- منبع :
- maman_farah_cooking
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل کابینت ممبران فوق العاده شیک؛ جدیدترین مدل ها را اینجا ببینید!
- مدل ناخن آمبره جذاب و فوق العاده خاص برای بانوان سخت پسند!
- ایده دیزاین و چیدمان میوه برای مجالس بسیار مهم و خاص مثل خواستگاری
- کت شلوار شیک پسرانه فوق العاده شیک؛ گل پسرتون رو جنتلمن کنید!
- ظرف اردو خوری شیک و فوق العاده خاص با طرح های یونیک و لاکچری