طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش بادمجان آش ها از محبوب ترین خوراک ها نزد ایرانیان هستند.آش بادمجان، یکی از غذاهای محلی استان های همدان و …

طرز تهیه خورش مرغ ناردونی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ ناردونی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ ناردونی خورش مرغ ناردونی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه شمال ایران است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ مخصوص فست فودی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ مخصوص فست فودی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه حلوا عربی

طرز تهیه حلوا عربی طرز تهیه حلوا اماراتی فیلم حلوای عربی

حلوا عربی به خاطر طعم خاص و ظاهر متفاوتش طرفداران زیادی دارد. علاوه بر خوش طعم بودن؛ این حلوا کش می آید و می شود گفت که طعمی همچون کارامل و سوهان دارد. انواع حلواهای خشک و تر در قنادی ها به فروش می رسند. شما می توانید هر زمان که اراده کردید؛ با ساده ترین مواد اولیه یک حلوای خوشمزه درست کنید. حلوای عربی بسیار سریع و ساده درست می شود. این حلوا شل تر از حلواهای دیگر است و با قاشق سرو می شود. شما می توانید آن را با چای عصر سرو کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا عربی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم حلوا عربی
شکر۲ لیوان
آب۱ لیوان
گلاب۴/۱ لیوان
پودر هل۱ قاشق چای خوری
زعفرانبه میزان لازم
شیر خشکنصف لیوان
روغن مایعنصف لیوان
روغن جامد یا کرهنصف لیوان
نشاسته ذرتنصف لیوان
آرد شیرینی پزییک و نیم لیوان

طرز تهیه حلوا عربی

مرحله اول

همان طور که می دانید؛ برای تهیه تمامی حلواها باید شربت و آرد را به صورت جدا آماده کنید. برای تهیه حلوای عربی خوشمزه ابتدا شکر را در آب حل کنید. آن را در یک قابلمه تمیز ریخته و بر روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

هل، گلاب و همین طور زعفران را نیز به این شربت اضافه کنید. باید اجازه دهید تا شربت حسابی قل بخورد. نیازی نیست تا شربت را به قوام برسانید. ابتدا روغن جامد و مایع را بر روی حرارت و در یک تابه بزvگ گرم کنید.

مرحله سوم

این کار را تا جایی ادامه دهید که روغن حسابی داغ شود. حالا باید نشاسته و شیر خشک را به همراه آرد با هم مخلوط کنید. این مخلوط را الک کرده و طی چند مرحله به تابه اضافه کنید. باید حرارت متوسط باشد تا بتوانید به خوبی مواد را جا بیندازید.

مرحله چهارم

وقتی که مواد درون تابه تیره شد و به رنگ مطلوبتان رسید؛ شربت داغ را کم کم به آن اضافه کرده و با سرعت و به شکل پیوسته مخلوط کنید. حالا باید حلوا را تا غلظت مورد نظرتان هم بزنید. این نکته را از یاد نبرید که حلوا پس از سرد شدن کمی بیشتر سفت می شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.