آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر

آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر

طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی ته چین یکی از انواع غذاهای مجلسی و شناخته شده ایرانی است که کمتر کسی را …

طرز تهیه جوجه کباب خردلی، طعمی جدید و فوق‌العاده خوشمزه!

طرز تهیه جوجه کباب خردلی، طعمی جدید و فوق‌العاده خوشمزه!

طرز تهیه جوجه کباب خردلی جوجه کباب خردلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد و خیلی …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه فرنی سه رنگ

طرز تهیه فرنی سه رنگ با نشاسته فرنی سه رنگ نی نی سایت طرز تهیه فرنی با نشاسته فرنی سه رنگ با ارد برنج

فرنی سه رنگ یک دسر خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است، فرنی سه رنگ طرفداران زیادی به خصوص در کودکان دارد و خیلی راحت و سریع و با مواد متنوعی درست و تهیه می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی سه رنگ در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۳ لیوان
آرد برنج۴ قاشق غذا خوری
بستنی وانیلی لیوانی۲ عدد
شکر۲ قاشق غذا خوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم شدهبه مقدار لازم
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری
پودر هلنصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل۱ قاشق غذا خوری
خامه۵۰ گرم

طرز تهیه فرنی سه رنگ

مرحله اول

برای تهیه فرنی سه رنگ ابتدا در یک ظرف شیر را بریزید و آرد برنج را به آن اضافه کنید و هم بزنید، به جای آرد برنج می‌توانید از نشاسته ذرت هم استفاده کنید و سپس بستنی وانیلی را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید، بعد شکر را هم بریزید و همه را با هم مخلوط کنید.

نکته: در این ترکیب به دلخواه خودتان می‌توانید از شکر قهوه‌ای یا سفید استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر گرم شود، وقتی شیر گرم شد مقداری از شیر را در یک ظرف بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا هم دما شوند و بعد به بقیه مواد اضافه کنید و با هم همزن دستی هم بزنید.

مرحله سوم

وقتی بافت مواد صاف و یکدست شد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید مقداری گلاب را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مخلوط مواد پخش شود، اگر عطر گلاب را دوست ندارید لازم نیست گلاب را به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد از آن چند دقیقه دیگر اجازه دهید تا روی حرارت بماند و مدام با همزن دستی هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد، بعد فرنی را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود، سپس فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید.

مرحله پنجم

هر قسمت را در یک ظرف بریزید تا طعم‌های مختلف فرنی را درست کنید، بعد مقداری پودر کاکائو را در یک ظرف بریزید و با کمی آب جوش ترکیب کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو گلوله نشود و سپس به یک قسمت از فرنی‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی که پودر کاکائو کامل با فرنی ترکیب شد و بافت آن یکدست شد، سپس در یک ظرف کوچک مقداری زعفران بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد و غلیظ شود و بعد زعفران دم‌کرده را به یک قسمت دیگر فرنی اضافه کنید.

مرحله هفتم

زعفران دم‌کرده غلیظ را در فرنی هم بزنید تا رنگ و عطر زعفران کاملا با فرنی مخلوط شود و بعد به قسمت دیگر فرنی پودر هل و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا طعم نارگیل و هل کاملا به خورد فرنی رود و با هم خوب مخلوط شوند.

نکته: به جای پودر نارگیل و پودر هل می‌توانید از وانیل استفاده کنید.

مرحله هشتم

بعد از این‌که فرنی‌ها آماده شدند، داخل ظرف‌های مورد نظر به شکل لایه لایه بریزید، به این شکل که در یک ظرف ابتدا یک لایه فرنی نارگیلی یا وانیلی را بریزید و بعد یک لایه فرنی کاکائویی و سپس یک لایه فرنی زعفرانی را روی آن‌ها بریزید.

مرحله نهم

بعد ظرف فرنی سه رنگ را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و منسجم شود و سپس از یخچال بیرون بیاورید و با چند برگ گل محمدی، پودر پسته، پودر نارگیل، خلال بادام و خرده‌های گردو تزئین کنید و سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.