طرز تهیه کوکو مرغ پنیری ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو مرغ پنیری
کوکو مرغ پنیری یک غذای خوشمزه و محبوب است که طعمی فوقالعاده دارد و طرفدارن زیادی را به خود اختصاص داده است، این غذای خوش طعم با پنیر پیتزا یا موزارلا درست میشود و به همین دلیل طعمی متفاوت را به این غذا داده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو مرغ پنیری در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۱ عدد از هر کدام |
پیاز درشت | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
فلفل دلمه کوچک | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
زعفران دم کشیده | به مقدار لازم |
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو مرغ پنیری
مرحله اول
برای تهیه کوکوی مرغ پنیری ابتدا سینه و ران مرغ را در تکههای کوچکتر برش دهید و داخل غذا ساز بریزید، با توجه به ذائقه خودتان میتوانید فقط از سینه مرغ یا فقط از ران استفاده کنید و بعد چند حبه سیر را به دلخواه خودتان پوست بگیرید و بشورید و در غذاساز بریزید.
مرحله دوم
سپس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و چند تکه کنید و به مواد داخل غذاساز اضافه کنید، بعد یک فلفل دلمهای را بشورید و چند تکه کنید و در غذاساز بریزید، به جای فلفل دلمه میتوانید از فلفل پاپریکا استفاده کنید و آن را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد یک هویج را بشورید و پوست بگیرید و با رنده ریز یا رنده درشت رنده کنید و داخل غذاساز بریزید و بعد همه مواد داخل غذاساز را با هم میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله چهارم
سپس مخلوط مواد را از داخل غذاساز خارج کنید و در یک ظرف بریزد و بعد پودر سوخاری را به آن اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید و بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و به مقدار دلخواه خودتان پودر سیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم
بعد به دلخواه خودتان میتوانید کمی آویشن هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید، وقتی عطر ادویهها در مواد پخش شد، بعد تخم مرغها را بشکنید و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا با همه مواد ترکیب شود و مخلوط کمی حالت چسبندگی پیدا کند.
مرحله ششم
سپس مقداری زعفران را دریک ظرف کوچک بریزید و کمی آب جوش روی آن بگیرید و بگذارید تا دم بکشد و غلیظ شود، سپس مقداری زعفران دم کرده غلیظ را به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا رنگ و عطر زعفران کاملا با همه مواد مخلوط شود.
مرحله هفتم
بعد از آن روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط مواد استراحت کند و طعم و عطر همه مواد کاملا به خورد هم برود و با هم ترکیب شوند، سپس از یخچال بیرون بیاورید و دوباره کمی ورز دهید تا بافت مخلوط صاف و یکدست شود.
مرحله هشتم
سپس مقداری از مواد را بردارید و با دست تخت کنید و وسط آن به دلخواه خودتان مقداری پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا قرار دهید و بعد اطراف کوکو را جمع کنید و با دست فرم دهید طوری که پنیر در وسط آن قرار بگیرد و کمی کوکو را تخت کنید.
مرحله نهم
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس کوکوها را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند، بعد از این که یک طرف کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود و داخل آن کامل بپزد.
مرحله دهم
سپس کوکوها را از تابه بیرون بیاورید و روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها را بکشد و بعد تعدادی کوکو مرغ پنیری در یک ظرف مناسب بچینید و چند برش گوجه فرنگی و مقداری خیارشور حلقه شده در اطراف ظرف بریزید و تزئین کنید.
مرحله یازدهم
بعد از آن کوکو مرغ پنیری را به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم و یا یک میان وعده مقوی به خصوص برای کودکان همراه با نان تازه و یا پلو زعفرانی و ته چین و در کنار سبزی خوردن ترشی، زیتون، سالاد و انواع دورچینها سرو کنید.
- منبع :
- elahe.homee