طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه خورشت بادمجان خاص و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورشت بادمجان خاص و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورشت بادمجان خورشت بادمجان یکی از محبوب‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است. باوجوداینکه اصول اولیهٔ تهیهٔ این خورشت کاملاً بر اساس سبک …

طرز تهیه خورش قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش قارچ خورشت قارچ یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و فوق العاده است که بافتی نرم و لطیف دارد و خیلی …

طرز تهیه گراتن گوشت

طرز تهیه گراتن گوشت و پاستا گراتن گوشت و بادمجان

گراتن گوشت یک غذای خوشمزه و فوق‌العاده لذیذ است که با توجه به مواد آن طعمی مانند پیتزا دارد و خیلی راحت و سریع درست و آماده می‌شود، این غذای خوش طعم بسیار پرطرفدار و محبوب است و به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن گوشت در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده۱ عدد
قارچ خرد شده۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای خرد شده۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری سرپر
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
آویشن و پودر سیربه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
مواد لازم برای سس بشامل
کره۲ قاشق غذا خوری
شیر۲ قاشق غذاخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه گراتن گوشت

مرحله اول

برای تهیه گراتن گوشت ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و سپس در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، بعد پیازها را در روغن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند و سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید.

مرحله دوم

بعد گوشت را با کمک یک قاشق در تابه پخش کنید و تفت دهید تا همه قسمت‌های آن تفت داده شود و رنگ گوشت تغییر کند و سپس قارچ‌ها را که تمیز شسته‌اید و به شکل حلقه‌ای خرد کرده‌اید به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ‌ها جمع شود.

مرحله سوم

بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان فلفل دلمه‌ای را که از هر رنگی و یا ترکیبی از دو یا سه رنگ مختلف می‌توانید انتخاب کنید تمیز بشورید و به شکل مکعبی و ریز خرد کنید و در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل دلمه‌ای در مواد پخش شود.

مرحله چهارم

سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ رب باز شود، بعد نمک و فلفل سیاه و به دلخواه خودتان مقداری آویشن و پودر سیر را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد و در مواد پخش شود.

مرحله پنجم

در این مرحله برای درست کردن سس بشامل در یک ظرف کره را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید و بعد شیر را بریزید و مدام هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و به غلظت برسد.

مرحله ششم

سپس در ظرف‌های نسوز کوچک و مناسب ابتدا از مواد گوشتی بریزید و سطح آن را صاف کنید و بعد مقداری از سس بشامل روی آن بریزید و پخش کنید و سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد پخش کنید تا کاملا سطح مواد با پنیر پیتزا پوشانده شود.

مرحله هفتم

بعد ظرف‌ها را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت تقریبا ده دقیقه اجازه دهید تا پنیر ذوب شود و سطح آن طلایی رنگ شود، سپس ظرف‌ها را از فر بیرون بیاورید.

مرحله هشتم

بعد گراتن گوشت را با سس کچاب یا سس مایونز و یا هر سس دیگری به دلخواه خودتان تزئین کنید و به عنوان یک فست فود لذیذ و خوشمزه و سریع و یا یک غذای ساده و مقوی آماده کنید و همراه با سالاد و انواع دورچین برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.