طرز تهیه لازانیا ایرانی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه لازانیا ایرانی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه لازانیا شاید در نگاه اول و اگر تا حالا لازانیا را تست نکرده باشید، این طور تصور کنید که باید طعمی …

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی از پیش غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا در کنار غذاهای دیگر …

طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه قلیه میگو قلیه میگو یکی از غذاهای خوشمزه و دریایی ایرانی اصیل است، که اصالت آن به شهرهای جنوبی کشور باز …

طرز تهیه گراتن مرغ

طرز تهیه گراتن مرغ بدون فر طرز تهیه گراتن مرغ با سس بشامل طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ گراتن مرغ چیست طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان طرز تهیه گراتن مرغ با نان تست طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی بدون فر

گراتن یا گراتین، نوعی غذای فرانسوی است. در واقع گراتن به نوعی تکنیک آشپزی اشاره دارد که در آن غذاهای خوشمزه را در ظروفی گود و قالب مانند تهیه می کنند. گرات مرغ و سیب زمینی درست مانند تمامی انواع گراتن، در زیر لایه ای از پنیر قرار می گیرد. پایه اصلی این غدت، شیر، پنیر و در برخی مواقع خامه است. گراتن مرغ و سیب زمینی معروف ترین گراتن فرانسوی است که جای خود را در آشپزی ملل باز کرده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن مرغ در ادامه با سایت اموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد
سینه مرغ۱ عدد
قارچ۱ لیوان
پیاز۱ عدد
فلفل دلمهنصف پیمانه
پنیر پیتزبه مقدار لازم
سیر رنده شده۱ قاشق مربا خوری
آبلیمو۲ قاشق غذا خوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه گراتن مرغ خوشمزه بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. البته می توانید از فیله مرغ نیز استفاده کنید. مرغ باید کاملا خلالی خرد شود. سپس مرغ را در یک کاسه ریخته و آن را با کمی آبلیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید.

مرحله دوم

مرغ را کاملا مزه دار کنید و سپس در ظرف را بپوشانید. ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا چاشنی و ادویه به خورد مرغ برود. سیب زمینی ها را شسته و با پوست بپزید. وقتی که سیب زمینی ها نیم پز شد؛

مرحله سوم

آن ها را از آب خارج کنید. پوست سیب زمینی ها را گرفته و آن ها را به شکل حلقه های یک سانتی متری برش بزنید. می توانید از ظروف پیرکس یا قالب های فلزی برای پخت گراتن استفاده کنید. در هر صورت ابتدا کف ظرف را چرب کنید و سیب زمینی ها را در ظرف بچینید.

مرحله چهارم

یک تابه را بر روی حرارت قرار دهید. پیازها را خرد کرده و به صورت نگینی سرخ کنید. فیله های سینه مرغ را که از قبل مزه دار کرده این از یخچال خارج کرده و به پیاز اضافه کنید. به این مواد کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

مرحله پنجم

فلفل دلمه ای ها را به شکل نگینی خرد کنید. فلفل دلمه های خرد شده را نیز به مواد درون تابه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. باید مواد را بر روی حرارت متوسط تفت بدهید. در این مرحله نباید قارچ را مستقیم به مواد اضافه کنید چون آب می اندازد.

مرحله ششم

همان طور که گفتیم بهتر است قارچ را مستقیم به مواد اضافه نکنیم. ابتدا قارچ را شسته و ورقه ای خرد کنید. سپس در یک تابه تمیز و کوچک، قارچ را با مقداری کرده بر روی حرارت بالا تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس قارج را به مواد مرغ اضافه کنید.

مرحله هفتم

بعد از تفت خوردن همه مواد باهم، آن ها را روی سیب زمینی ها و در قالب بریزید. روی مواد درون قالب را با پنیر پیتزا بپوشانید. البته در صورت تمایل می توانید پیش از اضافه کردن پنیر پیتزا، به مواد درون قالب ۴ قاشق غذاخوری آب مرغ نیز اضافه کنید.

مرحله هشتم

بعد از پوشاندن روی خوراک با پنیر پیتزای فراوان، آن را در فر قرار دهید. فر را از قبل داغ کنید و اجازه دهید تا گراتن مرغ و سیب زمینی در دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزد. از آن جایی که تمامی مواد درون گراتن پخته هستند؛ نیاز نیست تا مدت زیادی در فر بماند.

مرحله نهم

پس از اینکه روی پنیر کاملا برشته شد؛ گراتن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس می توانید گراتن را برش زده و در ظرف دلخواه سرو کنید. حتی می توانید همان ظرف پیرکس را روی میز برده و همچون لازانیا رویش برش بدهید تا هر فرد تکه مورد نظرش را از ظرف خارج کند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.