طرز تهیه گراتن سیب زمینی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت چرخ کرده گراتن سیب زمینی بدون سس بشامل گراتن سیب زمینی و سبزیجات گراتن سیب زمینی رژیمی گراتن سیب زمینی رنده شده گراتن سیب زمینی آب پز گراتن سیب زمینی روی گاز گراتن سیب زمینی نی نی سایت

گراتن سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
قارچ۶ عدد
پنیر پیتزا۱ لیوان
رب گوجه فرنگی۱٫۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، پاپریکا و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه گراتن سیب زمینی ساده در ابتدای کار سیب زمینی ها را به همراه کمی نمک درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزند، سپس پوست آنها را می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت سرخ شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک، پاپریکا و فلفل سیاه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی سرخ شود. در ادامه نصف فنجان آب اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت پخت، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن می کنیم. در ادامه یک ظرف مناسب فر را با کمی روغن چرب می کنیم و سیب زمینی اسلایس شده را در کف ظرف می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله ترکیب گوشت چرخ کرده را روی لایه سیب زمینی می ریزیم و صاف می کنیم، سپس قارچ ها را اسلایس می کنیم و در لایه بعدی می چینیم. در آخر روی تمام مواد را با یک لایه پنیر پیتزا می پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا ظرف را درون قرار داده و اجازه می دهیم گراتن به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد. پس از پخت گراتن، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیز پیتزا طلایی شود، سپس از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 3 دی 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.