طرز تهیه املت پیتزایی خوشمزه و شیک مرحله به مرحله
طرز تهیه ماهی سوخاری ساده فست فودی مرحله به مرحله
طرز تهیه ماهی سوخاری ماهی سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار فست فودی است که با طعم های متنوعی درست می …
طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی کوکو سیب زمینی قاشقی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی …
طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده خورش گوشت چرخ کرده یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و …
طرز تهیه املت پیتزایی
املت پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۱ عدد متوسط |
قارچ | ۵ عدد متوسط |
سوسیس (قابل حذف) | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت پیتزایی
مرحله اول
برای تهیه املت پیتزایی خوشمزه در ابتدای کار فلفل دلمه ای، قارچ و گوجه فرنگی را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس در صورت تمایل برای استفاده از سوسیس، آنها را نیز همانند سبزیجات خرد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه یک تابه مناسب برداشته و درون آن مقداری روغن مایع می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته تا به خوبی گرم شود. حالا سبزیجات خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله سوم
در این مرحله سوسیس خرد شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا سوسیس نیز سرخ شود. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب شکسته و به آن مقداری نمک و فلفل سیاه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شده و با ادویه ها ترکیب شوند. در ادامه مواد را به صورت مرتب درون تابه پخش می کنیم، سپس تخم مرغ را به آرامی و به صورت یکنواخت روی آنها می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی املت را با پنیر پیتزا کاملا می پوشانیم و برای ظاهری شکیل تر روی پنیر پیتزا را با قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای خلالی تزیین می کنیم.
مرحله ششم
حالا درب تابه را بسته و اجازه می دهیم املت پیتزایی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند تا تخم مرغ کاملا پخته شده و پنیر پیتزا به خوبی ذوب شود. پس از اتمام زمان پخت املت، تابه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هفتم
در ادامه مقداری پودر آویشن برای عطر و طعم بهتر به صورت پخش روی املت می پاشیم، سپس آنرا درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم. در نهایت املت پیتزایی را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- sediqe_sedaaqat