طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سیب زمینی کوکو سیب زمینی یکی از معروف ترین غذاهای حاضری و نونی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست …

طرز تهیه نان کنجدی خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان کنجدی خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان کنجدی نان کنجدی یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می …

طرز تهیه املت اسپانیایی

طرز تهیه املت اسپانیایی با سیب زمینی طرز تهیه املت اسپانیایی با پنیر پیتزا

املت اسپانیایی یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار خوشمزه کشور اسپانیا است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت اسپانیایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
تخم مرغ۴ عدد
پیاز۱ عدد
پنیر موزارلا۱ فنجان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه املت اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه املت اسپانیایی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد می شوییم.

مرحله دوم

مرحله شستن سیب زمینی ها خیلی مهم است، به همین دلیل بهتر است برای این کار کمی وقت بگذاریم تا نشاسته موجود بر روی سیب زمینی ها به طور کامل از بین برود. نشاسته هم طعم سیب زمینی ها را خراب می کند، هم باعث چسبیدن آنها به هم می شود.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله چهارم

حالا مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم. در ادامه سیب زمینی ها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و با حرارت بسیار ملایم سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شوند. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پنیر موزارلا و ترکیب سیب زمینی و پیاز سرخ شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم و ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس مایه املت را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سرخ شود. پس از اینکه یک سمت املت سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، سپس به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.