طرز تهیه خوراک لوبیا سبز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز خوراک لوبیا سبز یا راگو یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست …

طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری ساندویچ چیکن تندوری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی …

طرز تهیه لبو خانگی قرمز و خوشمزه بیرونی مرحله به مرحله

طرز تهیه لبو خانگی قرمز و خوشمزه بیرونی مرحله به مرحله

طرز تهیه لبو لبو یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی راحت می توانید آنرا در منزل تهیه …

طرز تهیه سوپ دال عدس

طرز تهیه سوپ دال عدس ایرانی طرز تهیه سوپ دال عدس ترکی طرز تهیه سوپ دال عدس با مرغ طرز تهیه سوپ دال عدس با بلغور طرز تهیه سوپ دال عدس با شیر طرز تهیه سوپ دال عدس رژیمی سوپ دال عدس با ورمیشل طرز تهیه سوپ دال عدس عربی

سوپ دال عدس یکی از انواع سوپ های خوشمزه و ساده است که برای پیش غذا بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ دال عدس در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس۱ پیمانه
سیب‌ زمینی۱ عدد
هویج۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
زردچوبه و پودر زیرهمقدار
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ دال عدس

مرحله اول

برای تهیه سوپ دال عدس خوشمزه در ابتدای کار دال عدس را شسته و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای که روی دال عدس را بگیرد به کاسه آب اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک، شیشه ای شود.

مرحله سوم

در ادامه پوست سیب زمینی و هویج ها را جدا کرده و با آب سرد می شوییم، سپس هر دو را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم. حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا سبزیجات درون قابلمه کمی سرخ شوند.

مرحله چهارم

حالا سیر به صورت ریز رنده کرده و به همراه مقداری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر زیره به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر سیر و ادویه ها آزاد شود. پس از خیس خوردن دال عدس، آنرا آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه دال عدس را به قابلمه می افزاییم و پس از کمی تفت دادن ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم دال عدس کاملا پخته و نرم شود. زمانی که مواد درون قابلمه پخته شدند، در صورت نیاز مقداری آب اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم سوپ روی حرارت بجوشد تا کاملا جا افتاده و لعاب پیدا کند. پس از گذشت ۲ ساعت قابلمه را از روی حرارت برداشته و سوپ را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست و پوره شود.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید پوره کردن سوپ کاملا سلیقه ای می باشد و همچنین می توانید سوپ را به صورت اولیه سرو کنید. حالا یک ظرف مناسب برای سرو انتخاب کرده و سوپ دال عدس را درون آن می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله به سلیقه خود سوپ دال عدس را به وسیله چند برگ جعفری یا ریحان تازه و مقداری زیره تزیین می کنیم. در نهایت سوپ دال عدس را به همراه لیمو ترش تازه و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.