طرز تهیه خورش مرغ و قارچ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ و قارچ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ و قارچ خورش مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم به …

طرز تهیه نان بریوش سیب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان بریوش سیب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان بریوش سیب نان بریوش سیب یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی و مواد متنوعی …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه سوفله سیب زمینی

طرز تهیه سوفله سیب زمینی طرز تهیه سوفله ساده سوفله سیب زمینی با سس بشامل سوفله سیب زمینی ساده فیلم تهیه سوفله سیب زمینی سوفله سیب زمینی و سوسیس

سوفله سیب زمینی از پیش غذاهای ساده و بسیار خوشمزه بین المللی است که ترکیبات آنرا به سلیقه خود می توانیم کمی تغییر دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوفله سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴۰۰ گرم
کره۳۰ گرم
خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
جعفری۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا۱۰۰ گرم
پودر سوخاریبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار کافی
پودر سیر و آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه سوفله سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پس از پخت، پوست می گیریم و با گوشتکوب له می کنیم. در ادامه خامه صبحانه و کره را اضافه کرده و با پوره سیب زمینی داغ مخلوط می کنیم تا بافت پوره کاملا نرم و یکدست شود.

مرحله سوم

حالا پوره سیب زمینی را کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. پس از اینکه پوره سیب زمینی خنک شد، زرده های تخم مرغ را به همراه پنیر موزارلا و جعفری خرد شده به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله پنجم

حالا سفیده های تخم مرغ را به همراه نوک قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل فرم بگیرند و زمانی که کاسه را بر می گردانیم از کاسه بیرون نریزند.

مرحله ششم

در این مرحله سفیده تخم مرغ فرم گرفته را دو مرحله به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم و مواد را از یک سمت با لیسک مخلوط می کنیم. بهتر است مواد را به آرامی ترکیب کنیم که پف سفیده نخوابد.

مرحله هفتم

حالا فنجان های مخصوص سوفله را با کمی کره چرب می کنیم، سپس مقداری پودر سوخاری درون آنها می پاشیم. در ادامه ظرف ها را بر می گردانیم تا پودر سوخاری اضافی از داخل ظرف ها بیرون بریزد.

مرحله هشتم

در این مرحله مخلوط مواد را به طور مساوی بین ۴ ظرف سوفله تقسیم می کنیم و روی آنها را کمی صاف می کنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی آنها می ریزیم و درون فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزند.

مرحله نهم

برای پخت سوفله حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از گذشت این زمان سوفله ها را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان  قرار می دهیم. برای تزیین سوفله ها می توانیم از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.