طرز تهیه سوپ گشنیز مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ گشنیز مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ گشنیز سوپ گشنیز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و خوش طعم است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای جوجه کباب مدیترانه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه حلوای ترکیه ای

طرز تهیه حلوای ترکیه ای , دستور پخت حلوای ترکیه ای خوشمزه

حلوای ترکیه ای یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که برای پذیرایی در مجالس بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای ترکیه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد۱ لیوان
کره۱ قاشق غذاخوری سر پر
روغن مایع½ فنجان
آب۱ لیوان
شکر۱ لیوان سر خالی

طرز تهیه حلوای ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه حلوای ترکیه ای خوشمزه در ابتدای کار شربت حلوا را آماده می کنیم، برای این منظور شکر و آب را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود، سپس کاسه را کنار می گذاریم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که نیازی نیست شربت را بجوشانیم، فقط باید آنرا هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. در ادامه روغن را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا روغن گرم شود.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را درون تابه الک می کنیم و به آرامی با روغن تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود. ممکن است تفت دادن آرد کمی طول بکشد، ولی برای اینکه حلوایی خوشرنگ و خوش طعم داشته باشیم، بهتر است زمان کافی برای این کار صرف کنیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت حدودا دقیقه که آرد طلایی شد، شربت را به تابه اضافه می کنیم و با سرعت مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه هم زدن حلوا را ادامه می دهیم تا شربت به طور کامل جذب شود.

مرحله پنجم

این حلوا نسبت به حلواهای ایرانی بافتی نرمتر و لطیف تر دارد و نیازی نیست بیش از حد آنرا تفت دهیم تا سفت شود. البته این موضوع سلیقه ای است و دوستانی که تمایل دارند بافت حلوا منسجم تر شود، می توانند حلوا را مدت بیشتری تفت دهند.

مرحله ششم

پس از اینکه حلوا آماده شد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به سلیقه خود با موادی مثل پودر نارگیل، پودر پسته و … تزیین می کنیم. نکته دیگر اینکه این حلوا قابلیت قیف زدن دارد و می توانیم آنرا با قیف نیز تزیین کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.