طرز تهیه نان رول پسته ای خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ، غذای جدید و خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ کوکوی اسفناج با مرغ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد …
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه ماهی شکم پر ماهی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست …
طرز تهیه نان رول پسته ای
نان رول پسته ای یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که به عنوان شیرینی می توان از آن استفاده کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان رول پسته ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم نان رول پسته ای | |
آرد | ۱ و ¼ لیوان |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ⅓ قاشق چایخوری |
بهبود دهنده | ⅕ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ⅓ قاشق چایخوری |
روغن جامد | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر خمیر مایه | ½ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر ولرم | ¼ لیوان |
مواد لازم میانی | |
کره | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پسته | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم کرم | |
پنیر خامه ای | ۵۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ قاشق غذاخوری |
پسته نیم کوب | ۳ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان رول پسته ای
مرحله اول
برای تهیه نان رول پسته ای خوشمزه در ابتدای کار آرد را به همراه نمک و خمیر مایه فوری درون الک ریخته و الک می کنیم. حالا تخم مرغ را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی هم می زنیم.
مرحله دوم
زمانی که بافت تخم مرغ از لختگی خارج شد، حالا روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به خوبی هم می زنیم. در ادامه شیر را به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا مواد خشک را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. در ادامه خمیر را چانه می گیریم و درون یک کاسه دربسته قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت استراحت کند.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان خمیر را ورز می دهیم تا پف اضافه آن گرفته شده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه چانه ها را روی سطح کار با کمک وردنه باز می کنیم و مقداری کره روی آنها می مالیم.
مرحله پنجم
در ادامه مقداری از مخلوط شکر و پودر پسته به صورت پخش روی خمیر می پاشیم. حالا یک چانه را با وردنه باز کرده و روی خمیر را با آن می پوشانیم و خمیر را برش زده و می پیچانیم، سپس به صورت حلزونی جمع می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله درون قالب مافین را با کاغذ کپسولی پوشانده و خمیرها را درون آن می گذاریم، سپس اجازه می دهیم برای بار دوم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند. پس از گذشت این زمان قالب را درون فر می گذاریم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم نان ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. در این فاصله به سراغ درست کردن کرم می رویم، برای این منظور پنیر خامه ای را به همراه کره و شیر درون یک قابلمه می ریزیم.
مرحله هشتم
در ادامه عسل را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا کرم یکدست شود. در نهایت پسته نیم کوب شده را به همراه وانیل به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله نهم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه زمانی که نان کاملا پخته شد، آنرا از فر خارج کرده، سپس کرم را روی نان داغ می ریزیم. در نهایت اجازه می دهیم نان کاملا خنک شود و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- sweet_paradise_ir