طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این کوکو …

طرز تهیه ته چین سبزیجات خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین سبزیجات خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین سبزیجات ته چین سبزیجت یکی از انواع غذاهای سالم و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می …

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس نان عدس، با طعم دلنشین و مقوی خود، یک گزینه عالی برای صبحانه‌های پرانرژی یا میان‌وعده‌های سالم است. در …

طرز تهیه سالاد آلمانی

طرز تهیه سالاد آلمانی انواع سالاد آلمانی سالاد آلمانی با سیب زمینی سالاد آلمانی مرغ

سالاد آلمانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد آلمانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس۴ عدد
سیب زمینی۲ عدد
خیارشور½ پیمانه
پیازچه⅓ پیمانه
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر سیربه مقدار کافی
پاپریکا و پودر آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد آلمانی

مرحله اول

برای تهیه سالاد آلمانی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را درون یک قابلمه حاوی آب گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شوند. در ادامه سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا سوسیس ها را درون مقداری روغن سرخ کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در ادامه خیارشور را به همراه پیازچه به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله سوم

زمانی که سیب زمینی کاملا پخته شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و پوستش را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه می افزاییم. حالا سوسیس را به کاسه اضافه کرده و به سراغ درست کردن سس می رویم.

مرحله چهارم

برای این منظور سس مایونز را به همراه ماست، سس خردل و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و پودر آویشن درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس ترکیب و یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا سس را به صورت پخش روی مواد سالاد ریخته و با دو قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در نهایت سالاد را به مدت یک ساعت درون یخچال گذاشته تا استراحت کند، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.