طرز تهیه فرنچ تست خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه فرنچ تست
فرنچ تست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری است که برای کوکان گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنچ تست در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نان تست | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ¼ لیوان |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق مرباخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
کره | به مقدار کافی |
طرز تهیه فرنچ تست
مرحله اول
برای تهیه فرنچ تست خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه شیر درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود. حالا شکر را به کاسه می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه وانیل را به همراه پودر دارچین به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا یک تابه گریل روی حرارت ملایم گذاشته و کره را به آن می افزاییم تا کره کاملا ذوب شود.
مرحله سوم
حالا نان های تست را درون مخلوط شیر و تخم مرغ می غلطانیم تا کاملا خیس شوند، سپس درون تابه می گذاریم. توجه داشته باشید نان ها تایم زیادی درون مایه نمانند در غیر این صورت نرم شده و پاره می شوند.
مرحله چهارم
در ادامه دو طرف نان ها را کاملا سرخ کرده، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. درنهایت فرنچ تست را به همراه عسل، مربا، نوتلا یا اسلایس های میوه به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- somayeh.sanay