طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک کماج، یک کیک دلچسب سنتی برای عصرانه
طرز تهیه کیک کماج کیک کماج یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با روشهای مختلف …
طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی کیک شیفون پرتقالی یکی از محبوب ترین کیک های بین المللی است که عطر و طعم بسیار جذابی …
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه پنکیک شکلاتی
پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم پنکیک شکلاتی | |
آرد | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
شکر | ⅓ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۰ گرم |
شیر | ⅔ پیمانه |
پودر نسکافه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پنکیک شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.
مرحله سوم
حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله پنجم
حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.shakkil