آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با لیوان

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با لیوان

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در مناسبت های خاص …

طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی ساده و خوشمزه در خانه

طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی ساده و خوشمزه در خانه

طرز تهیه سوهان کنجدی سوهان کنجدی یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که به عنوان میان وعده هم مصرف …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لگیمات ماه رمضان

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لگیمات ماه رمضان

طرز تهیه لگیمات لگیمات یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …

طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر آمریکایی نوتلا پفکی پنکیک با آب

پنکیک یکی از انواع کیک های کوچک و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مجلسی برای صبحانه

مواد لازم پنکیک
آرد۱٫۵ پیمانه
کره۷۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
شکر½ پیمانه
خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
شیردو سوم پیمانه
نشاسته ذرت½ پیمانه
وانیل۱ قاشق چایخوری

دستور پخت پنکیک صبحانه

مرحله اول

برای تهیه پنکیک ساده صبحانه ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا می کنیم، سپس سفیده تخم مرغ را خوب می زنیم تا پف کند، سپس ۲ قاشق غذاخورش شکر به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا سفید فرم بگیرد و سفت شود، سپس آنرا در یخچال قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر باقیمانده خوب می زنیم تا رنگش کرمی و کشدار شود، سپس کره هم دمای محیط را اضافه می کنیم و پس اینکه مواد یکدست شدند شیر ولرم را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خامه صبحانه را اضافه می کنیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرد و دو مرتبه الک می کنیم ، سپس کم کم اضافه می کنیم و مواد را در یک جهت مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

سفیده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا یک تابه نچسب روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق از مواد داخل تابه می ریزیم تا پنکیک ها بپزند. نیازی به چرب کرده تابه نیست.

مرحله پنجم

پس از اینکه روی پنکیک ها حباب زد انها را بر می گدانیم تا سمت دیگرشان نیز طلایی شود. پس از هر بار ریختن مواد داخل تابه بهتر است با یک دستمال کاغذی تابه را تمیز کنید. در اخر پنکیک ها را با عشل، نوتلا یا مربا سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 خرداد 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام masir.ashpazi
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.