طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ برای 4 نفر مجلسی با کالباس برای 10 نفر جواد جوادی برای 6 نفر بدون مرغ

سالاد الویه یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که به عنوان یک غذای سرد و حاضری در تمام جهان شناخته می شود. این سالاد یکی از انواع سالادهای کشور روسیه می باشد و شباهت بسیار زیادی به سالاد روسی دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
سیب زمینی۳ عدد
تخم مرغ۲ عدد
خیارشور۴ عدد متوسط
سس مایونز۵ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
ذرت۲ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه سالاد الویه

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و نمک داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم سپس ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد ، به طوری که فقط یک فنجان از آب مرغ باقی بماند. در ادامه سیب زمینی و تخم مرغ رو هم با مقداری آب در یک قابلمه دیگر می ریزیم و جداگانه می پزیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی و تم مرغ پختند پوست شان را جدا می کنیم و هر دو را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سینه مرغ را هم پس از پخت به صورت ریش ریش خرد کرده و به به کاسه اضافه  می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خیارشور ها را پس اط شستشو به صورت نگینی خرد می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود و در پایان سالاد را آبکی و شل نکند. اگر خیارشور را رنده کردید حتما آب آنرا به طور کامل بگیرید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی

مرحله چهارم

در این مرحله نخود فرنگی و ذرت را که می توانیم به صورت آبپز یا کنسروی استفاده کنیم به دیگر مواد اضافه می کنیم. مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس به سراغ اماده کردن سس سالاد می رویم.

مرحله پنجم

برای تهیه سس سالاد ابتدا چند قاشق غذاخوری از آب مرغ را به سس مایونز اضافه می کنیم سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و آبلیمو اضافه کرده و مواد سس را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. اگر سس بیش از حد شل و آبکی شد کمی سس مایونز اضافه کنید.

مرحله ششم

پس از اینکه سس سالاد اماده شد آنرا داخل مواد سالاد می ریزیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. حالا باید سالاد را برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذاریم تا جا بیفتد و سس جذب مواد شود سپس به همراه نان تازه سرو می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی

نکات تهیه سالاد الویه

سالاد الویه قالبی

اگر برای مهمانی می خواهید سالاد الویه درست می کنید بهتر است انرا در یک قالب شکل دار بریزید تا زیبایی بیشتری داشته باشد. برای این منظور ابتدا قالب مورد را با مقداری خیلی کمی آب نمناک می کنیم سپس یک کیسه فریزر داخل قالب قرار می دهیم . نم دادن به قالب باعث می شود کیسه فریزر جذب قالب شود و تکان نخورد. حالا مواد سالاد را داخل قالب ریخته و با پشت قاشق محکم فشار می دهیم تا فشرده شود ، حالا سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا شکل بگیرد.

سالاد الویه با سوسیس

در صورتی که می خواهید سالاد الویه را با سوسیس درست کنید کافیست گوشت مرغ را از لیست مواد حذف کرده و ۲ یا ۳ عدد سوسیس اضافه کنید. سوسیس ها را می توانید به صورت نگینی یا حلقه ای به سالاد اضافه کنید. ضمنا می توانید سوسیس ها را به صورت خام یا سرخ شده به سالاد اولیه اضافه کنید.

سالاد الویه با قارچ

قارچ از مواد غذایی است که می تواند طعم خوبی به اکثر غذاها بدهد. اگر می خواهید از قارچ در سالاد الویه خود استفاده کنید برای مقدار مواد بالا بین ۲۰۰ گرم قارچ را به صورت ورقه ای خرد کنید و در روغن تفت دهید تا آب اضافی شان تبیخر شود و خوب سرخ شوند سپس به دیگر مواد الویه اضافه کنید. برای اینکه قارچ ها هنگام سرخ کردن سیاه نشوند ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.