طرز تهیه آش اوماج ساده و خوشمزه مخصوص سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج ساده و خوشمزه مخصوص سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش اصیل ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می شود. …

طرز تهیه لوبیا پلو کته ای خوشمزه و فوری با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا پلو کته ای خوشمزه و فوری با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا پلو لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود، …

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مقوی برای تقویت بدن با نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مقوی برای تقویت بدن با نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای کمکی خوشمزه و مقوی است که به عنوان پیش غذا و غذای کامل هم استفاده می …

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی با مرغ دونفره مجلسی برای 4 نفر با سویا ساده با سیب زمینی شکل دار

یکی از بی رغیب ترین غذاهای دنیا از نظر تنوع، ماکارونی است. این غذای محبوب در اکثر کشورهای دنیا تهیه می شود و حتی هر فردی می تواند ادعا کند که دستور تهیه مخصوص خودش را برای تهیه این غذای خوشمزه دارد. ماکارونی یعنی خلاقیت! پس می توانید مواد ماکارونی را مطابق میل و سلیقه خودتان تهیه کنید، اما اگر قرار است برای دیگران آشپزی کنید، باید سراغ دستوری بروید که اکثر افراد از آن خوششان بیاید. ما در این آموزش یکی از محبوب ترین دستورهای ماکارونی را برایتان آماده کرده ایم که مناسب ذائقه ایرانی است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه ماکارونی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
سیب زمینی بزرگ۱ عدد
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
پاپریکا، زردچوبه و کاریبه اندازه کافی

طرز تهیه ماکارونی

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی خوشمزه به روش سنتی ایرانی ابتدا پیازها را شسته و پس از پوست گرفتن، آن ها را به شکل نگینی و یک اندازه خرد کنید. بهتر است تکه های پیاز خیلی بزرگ یا خیلی کوچک نباشد. تابه بزرگی را روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

توجه کنید که قرار است تمام مایع ماکارونی را در همین ظرف تهیه کنیم، پس باید به اندازه کافی جادار باشد. بعد از داغ شدن ظرف، روغن را اضافه می کنیم. توجه کنید که این روغن باید به اندازه ای باشد که کل مواد را در آن تفت دهید، پس نباید خیلی کم باشد.

مرحله سوم

پیازها را داخل تابه ریخته و با کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. دقت کنید که حرارت باید متوسط باشد. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی آب گوشت کشیده شود.

مرحله چهارم

اگر از ابتدا روغن کافی در تابه ریخته باشید حالا با کنار زدن مواد، کمی روغن در تابه باقی می ماند. در این روغن ،ابتدا رب گوجه فرنگی را چند دقیقه تفت دهید تا رنگش تغییر کند و سپس با گوشت و پیاز مخلوط کنید. به مایع ماکارونی، فلفل و زردچوبه و کاری را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا کمی مواد را با هم قاطی کنید و سپس آن را بچشید تا در صورت نیاز، کمی نمک به آن اضافه کنید. دقت کنید که نمک و رب باید به اندازه ای باشد که هم ۵۰۰ گرم ماکارونی را خوشرنگ کند و هم بعد از طبخ، طعم مطبوعی داشته باشد.

مرحله ششم

در این مرحله بعد از اینکه کمی مواد درون تابه را تفت دادیم، به آن آویشن و سس کچاپ را اضافه می کنیم. بهتر است از برگ های سبز و خشک آویشن استفاده کنید و آن ها را خودتان با دست کمی پودر کنید تا ماکارونی خوشمزه تری داشته باشید.

مرحله هفتم

آویشن از جمله ادویه هایی است که نمی توانید زمان زیادی از آن نگهداری کنید، چون عطر و بویش را از دست می دهد و باعث تلخی غذا می شود. همیشه از آویشن تازه و به اندازه در غذا استفاده کنید. حالا باید ماکارونی ها را بپزید.

مرحله هشتم

در این مرحله قابلمه بزرگی را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید. اگر ظرف شما کوچک باشد، ماکارونی ها به هم چسبیده و خمیر می شود. بعد از اینکه آب جوش آمد، کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و ماکارونی ها را در آن می پزیم.

مرحله نهم

اگر دوست دارید ماکارونی شما زردتر و خوشرنگ تر باشد به آب جوش کمی زردچوبه اضافه کنید. بعد از اینکه ماکارونی ها نرم شد، آن ها را در آبکش ریخته و کمی رویش آب سرد می گیریم. آب سرد باعث می شود تا نشاسته اضافی آن خارج شود.

مرحله دهم

دقت کنید نباید خیلی سفت یا خیلی خمیر باشد. قابلمه بزرگی را روی حرارت گذاشته و کمی روغن و زردچوبه می ریزیم. سپس سیب زمینی های حلقه ای را با فاصله روی روغن می چنیم. حالا باید مایع ماکارونی را به خوبی با ماکارونی ها مخلوط کنید.

مرحله یازدهم

یک نکته بسیار مهم این است که نباید به هیچ وجه مایع ماکارونی ته قابلمه و لای سیب زمینی ها بریزد، چون می سوزد و ته دیگ شما را خراب می کند. پس ابتدا کمی ماکارونی را در قابلمه بریزید و بعد داخل قابلمه ماکارونی را با مایع قاطی کنید.

مرحله دوازدهم

توجه داشته باشید که باید مواد را به آرامی مخلوط کنید تا مایع ماکارونی به شکلی یک دست مخلوط شود. به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بگذارید تا ماکارونی شما دم بکشد. دقت کنید بعد از آماده شدن کمی در قابلمه را باز بگذارید تا ماکارونی نچسبد. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.