طرز تهیه لازانیا رولی

طرز تهیه لازانیا رولی مرحله به مرحله لقمه ای در قابلمه لوله ای دونفره در مایکروفر بدون سس بشامل

در این پست از سایت نکته چی , برای شما آموزش طرز تهیه لازنیا رولی بدون فر را آماده کرده ایم. لازانیا یکی از غذاهای مورد علاقه همه ما می باشد. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید لازانیا درست کنید اما فر ندارید؛ ما به کمک شما آمده ایم. با اجرای دستورالعمل های این پست شما میتوانید لازانیای رولی بدون احتیاج به فر درست کرده و نوش جان کنید. با ما همراه باشید تا به شما آموزش پخت یک لازانیای ساده و رولی و خوشمزه بدون فر را آموزش دهیم. این غذا بسیار خوشمزه و خوش عطر می باشد و یقینا همه خانواده شما از میل کردن آن خوشنود و راضی هستند. شما حتی میتوانید برای مهمانان هم مقداری لازانیا درست کنید تا در سفره بدرخشد. به هیچ عنوان این لازانیای خوشمزه را از دست ندهید و حتما آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا بدون فر (۳۰ عدد لازانیا رولی)
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
پیاز رنده شده۱ عدد
فلفل دلمهبه مقدار لازم
قارچ خورد شده۴۰۰ گرم
نمک , فلفل و آویشنبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق چایی خوری
خمیر لازانیابه مقدار لازم
شیر (برای سس)دو لیوان
آرد (برای سس)۲ قاشق سرپر
کره (برای سس)به مقدار لازم
خامه (برای سس)۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار لازم

دستور پخت لازانیا رولی

مرحله اول

مقداری روغن در تابه ای بریزید . یک عدد پیاز را رنده کنید و زمانی که نرم و سبک شد به آن ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت بدید. ادویه لازانیا داخل بسته خمیر لازانیا را نیز به مواد تابه اضافه کنید و تفت بدید.

مرحله دوم

یک عدد فلفل دلمه و ۴۰۰ گرم قارچ را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید و تفت دهید. نمک , فلفل و آویشن را نیز به مقدار لازم به مایع اضافه کنید. در انتهای این مرحله دو قاشق رب کوچه فرنگی را به مایع اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله سوم

مایع داخل لازانیا آماده شد. خمیر لازانیا را مطابق دستور روی جعبه لازانیا آماده کنید. خمیر لازانیا مناسب برای لازانیای رولی استفاده کنید. برای تهیه سس مخصوص لازانیا یا بشامل دو لیوان شیر را با دو قاشق سرپر آرد الک شده مخلوط میکنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه کاملا با یکدیگر مخلوط شد ؛ حرارت را روشن می کنیم . روی حرارت اینقدر مایع سس را هم میزنیم تا غلظتی شبیه به فرنی پیدا کند . نصف مقدار کره با یک قاشق چایی خوری نمک اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید .

مرحله پنجم

زمانی که مایع سس کاملا خنک شد , ۴ قاشق غذا خوری خامه اضافه کرده و هم بزنید .سس مخصوص لازانیا آماده است . حالا ورقه های لازانیا را روی سطح کارتان قرار بدهید. مایع گوشتی لازانیا و پنیر پیتزا را با هم ترکیب کنید.

مرحله ششم

روی ورق لازانیا اول سس مخصوص بشامل بزنید و بعد مایع لازانیا را روی خمیر بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید. حواستان باشد که انتهای ورق رو به هیچ عنوان مایع پر نکنید چون موقع رول کردن مایع بیرون میریزد.

مرحله هفتم

 حالا رول هارا داخل تابه بچینید و روی آنها را مجددا سس بشامل بزنید و از پنیر پیتزا برای روی سس استفاده کنید و در تابه را بگذارید . لازانیای شما آماده سرو می باشد. میتوانید به هر روشی لازانیا را تزئین کنید. نوش جان

نکات تهیه لازانیا بدون فر

۱- سس ریختن در کف تابه جلوگیری از سوختن و چسبیدن لازانیا به تابه می شود. برای پخت لازانیا حتما از شعله پخش کن استفاده کنید. لازم به اشاره است که لازانیا در حدود ده الی ۱۵ دقیقه کاملا آماده سرو است. برای جلوگیری از خمیر شدن لازانیا حتما از دمکنی استفاده کنید.

۲- اگر نمیخواهید سس بشامل درست کنید؛ سیب زمینی های ورقه شده به ضخامت نیم سانتی رو کف تابه بچینید دقیقا مانند ته دیگ، و روی آنها را کمی چرب کنید.

۳- اگر سیب زمینی و سس بشامل نداشتید ؛ دو ورق لازانیا کف تابه ی چرب شده به عنوان ته دیگ بچینید و روی ورق سوم گوشت و مخلفات رو‌ بریزید. موقع انتقال به ظرف سرو به علت خشک و ته دیگی شدن به راحتی از ورق سوم جدا میشوند.

۴- از مشکلات درست کردن لازانیا بدون فر این است که موقع برش زدن لازانیا امکان دارد تابه ی شما خط بیوفتد. پی بهترین کار این است که لازانیای رولی درست کنید.

۵- این مقدار مواد برای حدود سی عدد لازانیا رولی می باشد و یا دو دیس بزرگ لازنیا کلاسیک. پس اگه مقدار کمتری میخواهید درست کنید حتما مقدار مواد رو نصف کنید.

۶- ادویه مخصوص لازانیا معمولا شامل نمک,پاپریکا,پودر سیر,آویشن,جوز هندی و فلفل سیاه و قرمز، پونه ، رزماری، ریحان و‌ مرزنجوش می باشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.