طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو , دستور پخت سالاد مرغ و کاهو

سالاد مرغ و کاهو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
کاهو۱ عدد متوسط
پیازچه۵ عدد
خیارشور۵ عدد
سبزی معطر۱ پیمانه
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
ماست چکیده۵ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
سیر۱ یا ۲ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ و کاهو مجلسی ابتدای کار سینه مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم. در ادامه پیاز را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و درون قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به سینه مرغ اضافه می کنیم و به اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا آب پز شود.

مرحله سوم

در این مرحله کاهو را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه کاهو را به صورت یکدست خرد می کنیم، سپس سبزی معطر (گشنیز و شوید) را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله چهارم

حالا گشنیز و شوید را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه خیارشور را می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس پیازچه را می شوییم و به صورت ریز خرد کرده و بعد سس را آماده می کنیم.

مرحله پنجم

برای این منظور ماست چکیده را به همراه سس مایونز و سس خردل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا بافت سس یکدست شود. در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله ششم

حالا سیر را به همراه نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس درون یک ظرف مناسب می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کاهو خرد شده را به همراه خیارشور، پیازچه و سبزی معطر درون کاسه حاوی سینه مرغ خرد شده می ریزیم، سپس نمک و فلفل سیاه سالاد را اندازه می کنیم. در ادامه سس را به مواد سالاد اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت سالاد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا مواد سالاد به سس آغشته شوند. در ادامه سالاد را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا مزه ها ترکیب شوند، سپس با نان تست سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 اردیبهشت 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.