طرز تهیه لپه پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه لپه پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه لپه پلو لپه پلو از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک قیمه پلوی ساده تر و فوری …

طرز تهیه دونات مرغ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه دونات مرغ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه دونات مرغ دونات مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با روش های مختلفی درست می شود، برای …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه مک اند چیز

طرز تهیه مک اند چیز با مرغ طرز تهیه مک اند چیز بدون خامه طرز تهیه مک اند چیز با فر طرز تهیه مک اند چیز با خامه طرز تهیه مک اند چیز امریکایی طرز تهیه مک اند چیز با شیر طرز تهیه مک اند چیز با پنیر پیتزا طرز تهیه مک اند چیز ایتالیایی

مک اند چیز یا پاستا و پنیر یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مک اند چیز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی فرمی۳ پیمانه
شیر۲ پیمانه
پنیر چدار یا پنیر پیتزا۱ تا ۲ پیمانه
پنیر پارمزان۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
آرد۱ قاشق غذاخوری
سیر۱ قاشق مرباخوری
کره۵۰ گرم
فلفل سیاه، نمک، پودر آویشن و جوز هندی۱ قاشق چایخوری
پنیر گودا۳ ورق

طرز تهیه مک اند چیز

مرحله اول

برای تهیه مک اند چیز رستورانی ابتدای کار یک قابلمه مناسب حاوی آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه پاستا را درون آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم پاستا درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود، سپس آبکشی می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی پاستا کاملا خارج شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را درون تابه اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس آرد را به کره اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس فلفل سیاه، نمک، پودر آویشن، جوز هندی و سیر رنده شده را به آرد اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس شیر را به تدریج اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله شیر را هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند و سس به غلظت مطلوب برسد. در ادامه پنیر پیتزا را به همراه پنیر گودا درون سس می ریزیم و مخلوط می کنیم تا پنیر ها آب شوند، سپس پاستا را درون سس می ریزیم.

مرحله ششم

حالا پاستا را به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم، سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه پس از گذشت این زمان پاستا را درون یک ظرف مناسب می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی پاستا را با پنیر پیتزا و پارمزان می پوشانیم، سپس ظرف را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم پاستا درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شود. در ادامه در صورت نیاز گریل را روشن می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم روی پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود، سپس مک اند چیز را از فر خارج می کنیم و با مقداری جعفری خرد شده تزئین می کنیم. در آخر مک اند چیز را به همراه سس مخصوص سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.