طرز تهیه پیتزا سیب زمینی خوشمزه و سالم مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی خوشمزه و سالم مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی پیتزا سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی ها و …

طرز تهیه بورک سیب زمینی

طرز تهیه بورک سیب زمینی ساده طرز تهیه بورک سیب زمینی بدون خمیر یوفکا طرز تهیه بورک سیب زمینی بدون فر فیلم طرز تهیه بورک سیب زمینی طرز تهیه بورک سیب زمینی مارپیچی طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکمنی طرز تهیه بورک سیب زمینی و گوشت طرز تهیه بورک سیب زمینی در ماهیتابه

بورک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر باقلوا یا یوفکا۶ عدد
کره۱۵۰ گرم
پنیر۲۰۰ گرم
سیب زمینی۵ عدد
تخم مرغ۱ عدد
شیر۱ لیوان
ماست۳ قاشق غذاخوری
آب معدنی۱ بطری کوچک
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
جعفری۵ تا ۶ شاخه
مواد لازم برای رومال
تخم مرغ۱ عدد
ماست۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بورک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه بورک سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و به اندازه ای که روی سیب زمینی ها را آب بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کاملا پخته و مغر آن ها نرم شود. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم، سپس بنماری می کنیم تا کره کاملا ذوب شود.

مرحله سوم

حالا پس از گذشت ۴۵ دقیقه پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس خرد می کنیم و درون یک ظرف مناسب اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی ها را با گوشتکوب می کوبیم تا کاملا له و پوره شوند. در ادامه پنیر را به همراه بیکینگ پودر، تخم مرغ، ماست، شیر و آب معدنی به ظرف حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم و به مخلوط پوره سیب زمینی اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه کره آب شده را به مخلوط پوره سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مخلوط پوره سیب زمینی را هم می زنیم تا فیلینگ درون ظرف جمع و سفت شود. در ادامه یک ورقه خمیر روی سطح کار پهن می کنیم، سپس مواد فیلینگ را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم و مقداری روی خمیر می مالیم.

مرحله هفتم

حالا یک ورقه خمیر روی مواد قرار می دهیم و مجددا روی خمیر را با مواد فیلینگ پوشش می دهیم، سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. در ادامه خمیر را از یک سمت رول می کنیم، سپس به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله خمیر ها را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند. در ادامه پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله نهم

حالا پس از گذشت این زمان رول بورک را از یخچال خارج می کنیم، سپس به فاصله یک انگشت برش می زنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و بورک ها را درون سینی قرار می دهیم، سپس مواد رومال را درست می کنیم.

مرحله دهم

برای این منظور تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه ماست را به همراه روغن مایع به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله یازدهم

حالا برس را به مواد رومال آغشته می کنیم، سپس روی بورک های سیب زمینی می مالیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم بورک ها به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله دوازدهم

در نهایت پس از گذشت این زمان در صورت نیاز بورک ها را گریل می کنیم تا طلایی و خوشرنگ شوند. در ادامه بورک های سیب زمینی را از فر خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.