طرز تهیه کاچی سنتی خوشمزه و بسیار مقوی مرحله به مرحله

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی برای زائو برای پریودی زعفرانی تبریزی با زردچوبه با آرد برنج عربی رزا منتظمی با عسل بدون زعفران مقوی برای کودکان با شیره

کاچی یکی از غذاهای کمی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در مناسبت های خاص پخته می شود. یکی از مهم ترین کاربردهای کاچی برای زنان تازه زایمان کرده و خانم هایی که در دوره ماهیانه هستند می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی سنتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کاچی
شیر۱٫۵ لیوان
آب۱٫۵ لیوان
شکردو سوم لیوان
گلابنصف لیوان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
آرد سنگک۱ لیوان
کره۳۰ گرم

طرز تهیه کاچی

مرحله اول

برای تهیه کاچی به روش سنتی ابتدا شیر را به همراه آب و شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را مخلوط می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده و گلاب را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

تا زمانی که شربت قل بزند صبر می کنیم، سپس شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در ادامه آرد سنگک را داخل یک تابه مناسب روی حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و عطر برشتگی آن بلند شود.

مرحله سوم

تفت دادن آرد را تا زمانی که رنگ آن کمی مایل به تیرگی شود ادامه می دهیم، سپس کره را اضافه می کنیم و چند دقیقه آرد و کره را تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه شربت را که قبلا آماده کرده بودیم کم کم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

شربت را باید کم کم اضافه کنیم و در زمان اضافه کرددن شربت مواد را با همزن دستی بزنیم تا گلوله ای باقی نماند. پس از اینکه کاچی آماده شد و به خوبی جا افتاد آنرا به ظرف مورد نظرمان انتقال می دهیم و تزیین می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 23 آبان 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد امتیاز: 2

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.