طرز تهیه کاچی سنتی خوشمزه و بسیار مقوی مرحله به مرحله
طرز تهیه کاچی
کاچی یکی از غذاهای کمی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در مناسبت های خاص پخته می شود. یکی از مهم ترین کاربردهای کاچی برای زنان تازه زایمان کرده و خانم هایی که در دوره ماهیانه هستند می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی سنتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کاچی | |
شیر | ۱٫۵ لیوان |
آب | ۱٫۵ لیوان |
شکر | دو سوم لیوان |
گلاب | نصف لیوان |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سنگک | ۱ لیوان |
کره | ۳۰ گرم |
طرز تهیه کاچی
مرحله اول
برای تهیه کاچی به روش سنتی ابتدا شیر را به همراه آب و شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را مخلوط می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده و گلاب را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
تا زمانی که شربت قل بزند صبر می کنیم، سپس شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در ادامه آرد سنگک را داخل یک تابه مناسب روی حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و عطر برشتگی آن بلند شود.
مرحله سوم
تفت دادن آرد را تا زمانی که رنگ آن کمی مایل به تیرگی شود ادامه می دهیم، سپس کره را اضافه می کنیم و چند دقیقه آرد و کره را تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه شربت را که قبلا آماده کرده بودیم کم کم اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
شربت را باید کم کم اضافه کنیم و در زمان اضافه کرددن شربت مواد را با همزن دستی بزنیم تا گلوله ای باقی نماند. پس از اینکه کاچی آماده شد و به خوبی جا افتاد آنرا به ظرف مورد نظرمان انتقال می دهیم و تزیین می کنیم.
- منبع :
- mahali