طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی مخصوص و خوشمزه مرحله به مرحله
آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی فست فودی خوشمزه در منزل
طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی یکی از انواع میان وعده های محبوب و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که به …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش شلغم آش شلغم یکی از انواع آش های خوشمزه و ساده است که برای غذای بیمار بسیار مناسب و مقوی …
طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی
خوراک مرغ آسیایی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه شرق آسیا است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
هویج | ۱ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق چایخوری |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
فلفل شیرین | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
عسل | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
سویا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی
مرحله اول
برای تهیه خوراک مرغ آسیایی مخصوص ابتدای کار قارچ را می شوییم، سپس به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قارچ را به همراه فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ آب بیندازد. در ادامه هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس به قارچ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل شیرین را به همراه فلفل دلمه ای می شوییم، سپس همانند هویج به صورت خلالی خرد می کنیم و به قارچ اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم. در ادامه فیله مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا فیله مرغ را به همراه آرد به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس اجازه می دهیم مرغ کاملا پخته شود. توجه داشته باشید به دلیل شور بودن سس سویا نمک را در انتها به خوراک اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله کنجد را درون یک تابه مجزا می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه زمانی که فیله مرغ به طور کامل پخت، عسل را به همراه کنجد و سس سویا به خوراک اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در نهایت خوراک مرغ را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت می دهیم تا مزه ها با ترکیب و مواد به خوبی یکدست شوند. در آخر خوراک مرغ آسیایی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- cooknook8