طرز تهیه املت اسفناج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه پیتزا تابه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه پیتزا تابه ای پیتزا تابه ای یکی از انواع غذاهای فست فودی خوشمزه و بین المللی است که در خاورمیانه طرفدارهای …
طرز تهیه قارچ پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه قارچ پلو قارچ پلو، یک غذای خوشمزه و ساده است که ارزش غذایی زیادی دارد و طرز تهیه آن بسیار آسان …
طرز تهیه مانی پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه مانی پلو مانی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه پلویی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه املت اسفناج
املت اسفناج یکی از انواع املت های خوشمزه بین المللی است که نسبت به املت های دیگر از کالری کمتری برخوردار می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت اسفناج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برگ اسفناج | ۳ پیمانه |
قارچ | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۸ عدد |
شیر | ¼ پیمانه |
پنیر فتا | ¼ پیمانه |
کره | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت اسفناج
مرحله اول
برای تهیه املت اسفناج خوشمزه ابتدای کار اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت متوسط خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قارچ را می شوییم، سپس به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود.
مرحله سوم
حالا قارچ های خرد شده را درون تابه اضافه می کنیم و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم. در ادامه پس از گذشت این زمان اسفناج را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا اسفناج ها کمی نرم شوند و آبشان کشیده شود.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه شیر را به همراه نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط تخم مرغ را به آرامی درون تابه روی اسفناج و قارچ می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه زمانی که تخم مرغ در حال سفت شدن بود، پنیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و روی املت می ریزیم.
مرحله ششم
در نهایت اجازه می دهیم املت خودش را کاملا بگیرد و تکه های پنیر نرم شوند. در ادامه تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس املت را درون ظرف مورد نظرمان میریزیم و به همراه نان تازه در وعده صبحانه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- khoonegi